[JFFT] 只是為了好玩的團隊2022討論區(60) 網絡孤島不再暨有人識打入神台- 主頻道快十萬

1001 回覆
14 Like 19 Dislike
鐘唔鐘意呢d好主觀 有d人鐘意演戲好有d鐘意睇樣有d鐘意睇性格
你理撚得人點解鐘意 如果真係咁差既點吹雞都唔會投到佢上去架啦 你鐘意既咁低票會唔會你自己眼光問題
忍唔住想講下
Hoilam 係 keep 住每個星期有進步
第一周比人話嘈 + 蠢
第二周已經有收歛,之後一直到依家每周直播表演唱歌/做戲/lip sync battle 都交到貨
要計演技/唱功/綜藝感佢一定唔係最好,但都一定唔係最無嘢睇/最無進步果個
救唔到幾多次
零表現而第一
自然就會有人質疑啦
咁其他校花咁努力做乜
我唔OK阿 你解釋到我覺得IMPRESSIVE先啦
嚟緊10強組隊拍嘢想睇月石
咁你之前有無質疑過510呀?
佢開頭on99都長期第一啦
呢啲叫觀眾緣
D觀眾就係鍾意睇佢傻下傻下
過咗幾週,觀眾發覺無嘢睇
D票都開始跌,要靠表演拎d嘢岀嚟比人睇

Hoilam係無之前咁嘈
但未至於去到第二下話
所以點會無人質疑
所以依家 Hoilam 咪去返紅區

講返上周啲票
其實佢暴升係星期四定五晚嘅事
果陣除咗佢,Stone 都標咗上 25%,Meaning 標咗上 13%
而 given that 後尾票數無再大改,其實有一個可能性係當時唔係有人倒票比呢三個人,而係官方清咗其他人啲問題票
所以再諗點解佢第二真係無咩意思,大家今周再投過票好過
我夠係觀眾 我都唔鐘意佢啦
其實都唔一定係佢d票跌 只不過係其他人多左票
而家越黎越少校花比人投
可能d人之前投最鐘意果個淘汰左 就會轉投第二/第三心水
咁佢地既第二/第三心水係hoilam既話咪多左票囉
試當真講過會定期清問題票
咁 Hoilam keep 住咁高一係真係咁多人投咗
一係有問題票官方 check 唔到
兩樣都係我地肯定唔到嘅嘢 我自己覺得再質疑都無意思 你地真係咁鍾意其他人可以用票說話
圖導
圖導同米仔一定有心結
想搭爹參戰點入手
試當真傻粉都幾撚煩
投邊個都要jer著人解釋
冇睇過依家決定投hoilam支持下
咪投囉
根本就係想搞爛件事
完全毫無建設
投hoilam
終於第一次認同白卡師兄
人地台d 野咁上心都唔知jm9
比人帶曬風向
唔鍾意hoilam 但都覺得上面班友多咗
就算點講都一定有人鍾意佢 洗鬼同佢嘈咩
你有你唔鍾意 佢有佢鍾意 格硬搵野黎嘈為乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞