[JFFT] 只是為了好玩的團隊2022討論區(60) 網絡孤島不再暨有人識打入神台- 主頻道快十萬

1001 回覆
14 Like 19 Dislike
https://vote.thenextera2022.com/
開放左新一輪投票
其實佢講過好多次句野係對白黎 如果真係小眾唔會mon到咁貼
麻煩大家校花繼續投hoilam 同 Moon, 激到成班傻鳩札札跳真係好過癮
校草繼續支持石頭人 仲可以支持埋顏教老友牙jay
又唔好咁講
真係鐘意先投啦
我本身對個比賽冇咩興趣, 真係冇所謂
本身冇投 而家全票投月 吹咩
完全唔係為件事好
低質到
投moon我真係無咩意見
因為佢真係進步緊
比到d嘢岀嚟觀眾睇
Hoilam係咩一回事?
搵到搵過好d嚟投啦
唔夠走去ig dm床哥出氣嗰啲人戇鳩同低質
其實諗緊個啲唔入試當真會唔會仲好
多啲機會上jfft新線上多人桌遊可以多啲唔同嘉賓 唔想無啦啦LOL晒咗個節目
人地傻閪低質你又要學
嗰啲間唔中一集就得 你睇Ariel上多兩次都開始走下坡 不過同意board game可以變常規節目 邀請下唔同人玩
真 要投都投其他啦睇咗幾個星期
牙月係真係keep住有進步 但hoilam真係冇乜喎
話就話激鳩班傻閪啫 但hoilam既表現真係值得俾人推上去咩
其實投hoilam有乜問題?我就係鐘意先投佢
各花入各眼姐 點解要質疑人地呢?
正如你上面話jfftfk最好睇,但我就最唔想睇tfk
總之投到佢哋唔鍾意嘅人就係唔啱㗎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞