512 GB OR 1TB 14 pro

77 回覆
4 Like 21 Dislike
何以見得
求些牙
影好多
我望左望先諗起前排電話冇位del晒
一定要買1tb呀
我剩係知256、512、1TB各差千七蚊,256同1TB差距就已經係一部中階機嘅價錢
咁512+drive會否較好選擇
1TB心理關口有少少大
加少少錢
果少少成1700
影多1700張相補番
詩買 macbook都冇貴
iCloud 無得就咁買 512GB

如果你個相差係 1TB-512GB= 512GB

你最少都要買 2TB drive

2TB drive $78/月,咁$1700就可以用21 個月多啲,抵唔抵玩就見人見智

唔買 iCloud, 買 Google drive 都係一樣價錢
有$
我冇macbook
咁要睇你覺得一部手機可以放哂所有野對你有幾大吸引力了
少爺仔扮咩
咁睇你想256跟住攞多部中階機定1tb 一部搞掂
真係冇macbook
部電腦平野黎
你唔做gym都買pure all club喎
仲唔係有錢仔?
咩唔去!
我1個星期去3日
唔笑你死肥仔了加油!
如果咁計一定係買大容我嘅機抵過課Cloud,因為只要你唔換機嗰1TB就終生係你,千七蚊課Cloud得兩年都無
早就唔應該啦!
我剩係知256、512、1TB各差千七蚊,256同1TB差距就已經係一部中階機嘅價錢
咁512+drive會否較好選擇
iCloud 無得就咁買 512GB

如果你個相差係 1TB-512GB= 512GB

你最少都要買 2TB drive

2TB drive $78/月,咁$1700就可以用21 個月多啲,抵唔抵玩就見人見智

唔買 iCloud, 買 Google drive 都係一樣價錢
如果咁計一定係買大容嘅機抵過課Cloud,因為只要你唔換機嗰1TB就終生係你,千七蚊課Cloud得兩年都無

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞