Apple Watch 用家討論區 (56) Ultra定8?

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
之前有師兄話痴咗都搣返落嚟其實唔洗用
緊係自己換新錶爽爽先
watchos9更完睇唔到溫度可以點搞
準備出貨了
想問下 功能項目set香港時間
比如E架10點 點解會係10+0咁顯示
有冇辦法解決?
想問問邊到買series 7平
巴打係邊到買
有無link
到底23號撳唔撳pick up
應該唔會AWU都炒掛
訂咗要等成個月, 又想23睇吓實物先, 但又想快啲有23一早睇吓有冇得撳
開頭無成日做運動都可以last 好耐,但一開始成日做運動就一排就要換
因為我主要係游水布既就有機會臭同淺色好多,膠既就會變色同硬左
就算元祖aw運動膠帶
淘寶外觀抄足100%
戴過之後都係買返apple最舒服
參考返S8玩法
嚟緊星期六上晝會有pickup放題
出sms扣錢了24-28不過我填公司地址都要星期一先收到
23-27

個扣係唔係崩左? 同埋個撻野咩黎?

呢隻尼龍料出左咁耐,淘佬冇一隻抄到原廠
原廠摸上手順滑d,應該係d冼水coating(or料啦唔知叫咩),平時洗手都唔會太索水,索得多水都係帶住一陣都好快乾

淘佬平貴都買過,一濕水就好似毛巾咁勁吸水,up住手腕勁唔舒服,要除出黎搵紙巾印返乾,之後全部掉哂

我就令願俾多少少買條好d
qwerty keyboard應該係大moon s7打後先有?
固定watch嗰三粒的
山寨錶帶裝拆都冇咁順滑
甚至會刮花隻錶
得不償失
得7同8有。
以為同一粒U都有。
上面巴打淘左條ultra錶帶話同原裝差不多
重以為store有實物on99去左ifc睇,點知係冇既
應該係星期五先有?
我記得7 launch個陣突登講有qwerty keyboard,黎緊ultra都應該有
大陸呀連最基本果款膠帶都未撚炒到啦
d 料好差勁痴塵
原廠果隻好滑好軟同唔痴塵
想問差iphone 正常買幾多w頭夠?
iwatch 先岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞