Apple Watch 用家討論區 (56) Ultra定8?

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我由s3 轉到s8
個面好大 同事都驚刮花
嗰時s3 反而無理 由佢撞
本身隻s2係不銹鋼
但係s8好似得返H版先有不銹鋼
用鋁應該好快花 搞到唔係好想換
要入apple watch studio先有
唔該哂
即係唔駛買住
d人原價放aw8係咩料,買家無得賺信用卡積分又無得揀錶帶,哪裡來的自信
用緊s3
考慮緊升s8 定平平哋買隻SE好
雖然去咗門市睇SE starlight 同我隻s3 silver 隻色差唔多
頂 唔該哂
我都係S3 轉S8 未上手
應該分別都幾大
有新買新,差個400, 重可以自己揀錶帶
我都係S2,個情況同你差唔多,仲有一半電都可以自己熄機,但我已經買左S8用緊
如果負擔到一定係s8,s3上s8窄邊大moon爽到飛起

利申上年s3上s7冇後悔
我都覺得s8 窄邊大moon 好正
上s8 算
我都係s3上s8等緊送黎, 石墨色不鏽鋼
23號walk in 買ultra得唔得?
應該未至於去到會搶掛
Watch ultra難得換樣
需求可能大啲
朝早搶Pickup(如有)就包冇死
啱 我會試吓拎咗pick up先
始終成6千幾蚊蚊隻
真係運動開嘅人先會買 (佔大多數
上年係咁話s7得個moon大左冇咩分別
想買隻midnight點知襟撚左我成個月,係d綠呀紅呀先易襟d
反而iphone13 ipad mini我都係首日pickup

今年轉樣你真係襟定pick up先慢慢諗啦
士多冇貨但係咁叫人排隊試係咩玩法
試完差唔多款款都冇貨 嘥人時間
應該勁多本身想買s8鋼嘅人都想等埋ultra見街先再決定
咁搞笑
其實iPhone pro都係試完冇現貨
不過試watch又要襯錶殼/錶帶/size
複雜好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞