請問韓國keta 要整幾耐?

104 回覆
0 Like 4 Dislike
Check到啊 passport同application no.都得
我都好心急啊啊 但係領事館又話個網佢地控制唔到
想問下你apply完會唔會有email confirmation?
因為我俾完錢 但一直起個網到check唔到status
有啊
俾完錢半個鐘後就收到個email係application complete
你申請左幾耐?
絲打 原來我本身個passport打錯左
但我錯個個已批咗 起status到搵到
你最好ask us個到叫佢expedite
我啱啱再apply一次
我朋友都收到批咗 得我仲批緊
已經send左email 叫佢expedite 希望幫到我
我啱啱部個個都收到了
會唔會用多70蚊買個安心
同一個passport no冇得再申請啊
絲打email ask us左佢之後幾耐先覆你㗎?by email覆?
Q-code個網
btw 想問下知唔知t money有無得負錢手頭無哂cash T money唔夠錢返機場 唔想禁機
我都未覆 不過status check已經有
你仲係under assessment?
希望你已收到approval
集氣
無 唔夠錢你出唔到閘 你同職員講出唔到閘 佢會叫你補返相應既錢 咁就搞掂
結果我真係第3日先收到approve

希望有緣睇到呢個po既巴打絲打真係要早啲搞,申請k-eta真係有可能至少3日先批到
唔好好似我咁on9遲左整差啲飛唔到
真係case by case
同行兩個人,全部30分鐘左右就批左
可以打電話去韓國催佢?
佢官網果個電話? 講英文?
我急到打左去官網個電話,對面英文好流利,
冇咩問題🥹
佢一check我個ref no 就話已經approve左
話你login 就睇到
你係本身已經approve左定係因為你打電話先approve

想問下你幾時去的
應該係本身approve左,但仲未有email 過黎
我係7月尾去
$70係咩黎
仆街 星期一飛 我仲未整
我等左好耐都未批……..
官網個電話打唔通
絲打 bno係咪揀gbn? 我揀左gbo 係咪錯左
係,你要重新申請過🥲
唔該絲打 好彩早發現姐😫
但同一個passport number可以再申請?
洗唔洗叫佢del舊record先
你個q-code係咪揀uk? 佢冇bno揀
有冇人試過係市區做pcr??
上網睇市區話淨係for韓國人同長期簽證
而家仲要做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞