請問韓國keta 要整幾耐?

104 回覆
0 Like 4 Dislike
係…我都係十月中尾返香港 希望可以退酒店錢
想問下你有冇link 唔該晒 我上網搵唔到有15000won嘅資料
佢個網寫65000 但係濟洲做唔知點解收15000 其他分店唔清楚 濟洲好似係有津貼咁上下
隔離酒店好似做到下年2月 唔會咁快取消架啦
見過有人個KETA整到半個月都未批
放心,我係機場check in先知我揀錯左護照類型
(Bno好多款唔好揀錯,揀錯上唔到機)

最後當場再申請,再打電話去韓國催佢批,
成功上到機

我個陣Eta一個鐘就批左
但個approve email係我到左韓國先收到
所以急既你就login check,唔好等email
其實去程喺機場都ok既 都係貴15000won
回程就真係唔好機場做啦 岩岩喺SMF做完 雖然幾多人但幾快手 我book 1015佢都放我入去
我0915入
KETA,2個鐘頭批左出黎,7月既事
請問你係做回程pcr test嗎?回程test total幾錢?
頭先係做入韓國果次 返去一樣都係65000won
白癡一問
如果回程唔係返香港洗唔洗做departure test
假設入境當地無request
唔洗既話仲做黎做咩?
唔係喎 睇嚟睇去都睇唔到咩網站話出境要做PCR
明白 唔該曬巴打!
忘了問最重要的問題,
SMF是香港入境認可的檢測中心嗎?
否則的話聽講會上唔到機…
有冇人最近整 知唔知等幾耐?
同樓豬一樣on9左今個禮拜尾上機 琴日睇清楚先即刻申請
過左一日都未收到approve 好驚飛唔到
係 同埋依家已經唔洗跟個個咩iso要求 所以已經煩少左好多
咁應該唔洗 係睇你入境地方要求
我岩岩釜山做左都係65000 撩鼻好痛
我之前整一個鐘就收到
打埋去領事館問話如果多人申請可能要over 3日 明明見個個都係1-3個鐘就收到
我今日申請 我都仲未收到 target 今個星期中飛
想問絲打起status個到check唔check到自己個no?
ask us個到問左佢地 好心急
我護照10月尾到期唔知會唔會因為咁唔批
想問吓係upload去邊度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞