(慎入有片)中國小童扼死自己吖嬤

1001 回覆
389 Like 23 Dislike
啲農村阿嬸勁大力

18歲都未必夠佢抽
老人好脆皮
香港都試過1拳擊殺
睇隻腳同隻手 應該唔係細路掛
我地公司三套以下直程唔洗問主管, 客房員係可以直接俾個客, 到三套以上先要問主管

個人感覺啦, 唔係拎太過份既話我就覺得冇問題既, 有少少就算係隱藏服務咁, 話曬間房三千蚊一晚, 你估真係值三千咩
成條片最正常應該係出面吠緊果隻狗
全部人都係痴撚線
兒子打阿婆是大自然的規律,阿媽打兒子也是大自然的規律,做兄弟這一行最重要的是不要打亂大自然的規律。
你講得啱,諗諗吓,我覺得應該要安慰佢殺咗嫲嫲唔洗驚
心諗,唔洗養個廢老,慳返唔少
呢D咪叫projection,暴力同虐待既循環,可能個阿婆後生一樣咁對佢D仔女,到個仔女大個又係淨係識打柒佢D仔女,不斷循環
我希望個小朋友長大可以生多D,日日響屋企打仔

呢D人多數社會低層,冇自尊冇愛,不斷重演悲劇,但多數都係門口狗黎,響屋企就惡,出去就變左隻狗咁奶人鞋底,心理唔平衡咪關門打仔

最緊要生多D,唔好報復出面D好人,走去搞幼稚園之類,佢唔生重大鑊可能會出去殺人,祝佢武運昌隆
賤種民族
死老野抵撚死,郁得手打人就預左畀人打翻轉頭,留翻條全屍畀佢都算係咁
唔拍片 我今晚邊有呢d好野睇
咁佢都係佢老母 除非其實係唔識嘅
因為哩啲運動要有腦 唔係抗打好就得 唔係亂打的
Ufc 個個支那人輸到仆街
鬥獸棋
佢呢招係咪第一神拳入面伊達英二果招心臟攻擊?
睇到好震驚
discovery channel咁大開眼界
個女人好冷靜咁打仔
一路係度: 奶奶都死了, 奶奶都死了
差唔多啦,都係動物
每日150個呢啲生蕃
細路可能唔識但拍片果個一定係賤畜,睇住畀人扼死都當玩玩下,支蝗真係生少個當救地球
成個起承轉合係曬到
我敢講無其他國家既攝影師可以拍到
奧斯卡同普立茲應該合併比個獎攝影師
1966年開始餓死幾千萬人都係因為天然災害,但唔知乜事個天開始唔同左肯定係毛主席呼風喚雨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞