今日見人用fold,睇到條摺痕真係笑出聲

313 回覆
81 Like 268 Dislike
笑撚死,柒撚曬仲想用啲無厘頭野攞尾彩

都證明你真係柒得幾撚勁,要拎啲9唔搭8既野又屈又spin
apple同an都有用緊
啲ifandog好撚煩 係到要踩其他嚟抬高自己
明明兩邊都可以一齊用係無衝突
有自信係好事 不過無人同意你講嘅嘢
相信師兄係現實係一定好柒嘅人
加油你生存落去已經係你最大嘅懲罰
你慢慢屌 我唔想你連上網9up發洩下都無得發
On9港版同蟈版兩樣野嚟你有無聽過以前d大陸人直頭為咗Iphone會落嚟香港買
畀埋條片你都可以扮睇唔到呢下勁

同中國一撚樣,有曬證據就扮睇唔到講其他野

呢個地方生存落去真係好難

但就岩曬你呢啲人
貴唔是佢既缺點
雖然我唔會買,但科技既野咁樣先會進步
起碼好過14先
諗起你認真揾條影片
你心諗終於揾到條證明雙手打機會fing嚟fing去架啦
今次仲唔屌撚死條連登仔
等我post上去先

笑死無睇到 亦唔需要睇
因為我已經用咗部機成年
唔洗由你把口同對眼嚟證明我條摺痕顯唔顯明
明未?
此回覆由z fold3發出
咁好老實 個MON可以對摺
就算係壽命短都好
呢D發明對將來係有好處
人地個target都唔會係你依啲窮撚啦 皮幾野都覺貴
唔願面對 120hz果啲都話iphone 60hz順啲 哂氣
搵條片?search z fold 4第一條黎

唔敢睇呀?

明唔明顯本來就好個人既,你話你唔覺就冇野好拗

但你吹到打機都可以定格,我咪睇下係咪打機真係可以唔郁

點知第一條片對手擺係台面打都郁到咁

你都認柒左輸幾鑊啦,無啦啦仲想拿返渣沙做咩姐,咪顯得你更柒
師兄記得食藥點解你打字會手震 血壓太高?
用緊fold3覺得幾好用,唔好係火龍888同每半年要拎去換mon貼,因為一有水氣入左mon就會好覺摺位,但每次換完min貼就好似新機咁,希望fold5可以再做好啲呢part,唔使每半年去一次維修中心換mon貼
都四袋 人地拎沙試完都冇異響 重話實驗產品 啲人同當年話56k夠用一撚樣
你呢啲人真係痴撚線,死要拗,但又要講啲人地冇講既野,然後又避開自己既柒野,你咪撚影衰啲andog啦

你老母知唔知你咁撚無恥
幾成熟嘅產品都係勁唔過下年個部,從來都冇實驗產品只有市場選擇嘅產品
用緊iphone13 pro同z fold3 點解要話我andog呀
fold 的確係唔岩打機,因為市場上都冇做好對佢嘅配合從來都唔係硬件問題,係軟件冇配合
珍 打lol唔太岩比例
點解有曬兩邊就唔可以係andog

證明你個人連基本邏輯都有問題囉

越黎越覺得你好適合係中國香港發展

直頭係最適合大灣區既人才
多謝不過我已經退咗休
d片試黎試去都係原神
因為原神個spec要求高,但啲人冇諗過配合fold,加上fold太少人用,硬件幾勁都似唔到fold嘅實力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞