【I/A】守望傳說 Guardian Tales(81) 世界15降臨|免費50抽|《魔劍美神》復刻

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
土鹿都算多人用架
官方出2專應該係想增加啲冇人用嘅角色嘅出場率
我估有排都未到佢
土鹿衰喺隊伍技
令到pvp/pve組隊可能性小好多
明明2邊都好勁
選角果陣應該出個投降鍵
最好3V3 都有,一入去就拎牌
見到隊友低lv冇突破/組合差已經知要輸
甚至乎有條友斷線都唔畀投降 勁pk
係咪得我一個上星期唔記得咗打團體3v3
啱啱諗住入去參加一場
結果兩個閪隊友未開始就斷哂線 我費事再排 又費事唔郁畀個閪系統當我掛機 罰我5分鐘唔畀排3v3 就喺度行咗兩分鐘路
好好玩
打小一個有人未
新手想問有無公會收留
試吓求白虎畀你入去痴獎勵之後再踢你走
夜歸手痕20抽暗龍專歪左把new

我都想要
有無2個位?
1個今季86boss 總傷5000萬up
1個今季86boss總傷4500萬up
唔一定要全部技連晒,前期最緊要抽d泛用嘅角,即係前中後期都用到嘅角

土神 外父 暗坦 普狐 光琴 水龍(今日5點後出)

上面呢堆都適合抽
而家pvp有咩組合可以快上大師
你打主線 咁梗係帶坦會穩陣啲
暗坦應該會係最好嘅選擇
不過我記得我嗰陣係用你呢隊加光琴
打5星之後嘅boss嗰陣好似復活咗1-2次 有啲嘥石咁 不過少少就由得佢反正送石送咁多
快啲打完睇劇情仲好
其實打完好似得少少劇情同一件武器造型 你唔介意嘅話可以破哂主線 練高lv同個隊再返嚟虐待佢都得
銀龍哥用咩陣都輕鬆幾日上大師啦
想唔想試下
詠春正宗難民營(香港人公會)
亞2今季排60
招今季約4.5億以上打手於季後加入
每日3刀,需加tg,頭2日公會戰需用tg傾當季策略
tg健檢: http://t.me/jimsin10538
新角要抽?
上次最尾一日打唔夠上少左好多牌牌
維護到6點
delay
又推遲咗 頂佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞