【I/A】守望傳說 Guardian Tales(81) 世界15降臨|免費50抽|《魔劍美神》復刻

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
練度唔夠好可能會打輸唔剋屬嘅隊
之前我火遠去打土王,傷害仲少過破防土隊
因為土隊滿突,火隊未有資源搞
諗諗下我直接用土隊打算,直到宜家出左練好左火近先轉返
會友鏢局 好想入,聽聞係全ser 最多囡嘅地方
最主要係想睇佢地有另一個未來/結局

仲有優姬又係
聽聞入面有個人仲要係白虎添
白虎亂月
而家漲到日傷60m 仲收緊40m真係幾抵玩
新手想問下遠征隊係咪點都要整? 角色應該可以夠齊暗遠 但冇專
依家羅馬白金1-鑽3
公會戰暫時放棄左(有部分角色但冇資源升)
我都想搭單問下 我土鹿放緊訓練室其實主要拎黎pvp用其實落暗坦係咪可以取代佢?公會戰土隊又好似唔洗出土鹿 但抽起佢又諗唔到擺咩落去
其實你d 角色升成點?
土鹿用途在於打羅馬用土隊+暗坦

公會戰,可可比人捉走之後可以攞出黎用
你點打的打帝國騎士高傷唔到
https://guardiantalesprofile.com/zh/profile/fkjqGzCCwjmY75bgjtrekP

留左四萬鑽 300里程 月卡黨

諗緊未來養成方向
依家諗緊好唔好抽外父專武
因為主線通關後發覺遠征同討伐完全打唔過
羅緊仲未組到齊一隊
依家有兩個方案希望大家比d意見
1. 抽外父武 下期抽水羊連專 放棄羅馬
2. 留石allin 莉娜組左一隊完整羅馬先
公會戰冇用 羅馬hea打都大師
重置突多兩隻開開心心好過喇
唔啱打團體3v3見到有人用暗魔龍
個護盾好似放哂喺三隻角色上面
對面3個人同時有個暗嘅波波圍住
唔知勁唔勁 因為隊友太勁所以好快贏咗
師兄仲有冇位?有就退而家個公會
會友鏢局
今季討伐暫排37名
招1個會友加入
86boss日總傷4500萬

有意TG體檢
https://t.me/GTHK_FOE
想請教大家點過10-1?
打佢唔入 佢打我就痛到仆街
有冇咩建議
真係練得好散

遠征唔駛太刻意練 冇乜回報

羅馬有呀公 公主 99其實已經打得下 換99專搭暗坦(一專)打住先都夠

建議都係以討伐為方向 慢慢豐富人腳同圖鑑

暗遠都算齊 搭隻普狐已經得 差專武就係要靠時間累積用里程換

水遠又係 下期抽埋水羊搵d替工就組到 水羊唔一定要連專 最重要既降防唔關把專事 唔夠石可以留

莉娜係要抽 唔知今次有幾耐 但要預夠石最差結果要用200活動里程換專
要升番隻未來公主,用佢做主控
原來又到左1號 抽獎時間
等更新先抽
感謝巴打解答
我依家羅馬就係公主 伯 99 暗坦 全部連專咁打
但好似麻麻地 chain又chain唔到
成日輸比練度低過我嘅對手
係喔 快手左
https://youtu.be/yXyxeNYl7AI
好似幾有用?
近戰要控場,要食水UG武技buff,高傷啲
暗遠求其他輸出都唔錯

暫時可以當齊哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞