8人女子組合 COLLAR討論區 (478) 各位中秋節假期快樂!

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
Day你睡前都不忘同Night分享日常兼道晚安,So sweet……😳❤️!有軼出有Day你消息又感覺你心情大好,仲要有大癲大靚新相睇,今晚Night真係可以特別放心咁安睡了😴難得Day你Show off your nails,真係忍唔住要格外仔細欣賞,仔細咁讚🙉✨✨Black pink黑粉心心甲配色有型又帶點可愛、粉色底黑細紋巧思獨特又抽象搶眼、淺藍花紋甲細節靚得精緻而春青、白甘菊簡潔鮮明得嚟又美麗淡雅——最正當然係有你愛嘅笑哈哈,設計驚艷又令人會心微笑😆Day你本身係世一,喺心思同品味上,原來都係世一🔥🔥Night十指冇靚甲,但Day你展現自己,我地掌聲總為你而拍!

都未講Day你總係可以用最簡單嘅配搭打扮以至妝容,襯出你高貴優雅嘅氣質😌你嘅凝視就似你手中嘅雞尾酒,Night唔使飲都已經人自醉,為Day你嘅美迷醉🍸;內心又似足酒精成分五味紛陳,迷糊思量Day你點解咁有魅力🧐❤️‍🔥Day你嘅出現又似能量棒,少少糖份已令Night甜入心,軼照能量充足重拾活力☀️☀️唔知你宵夜食乜,但祝Day你有安眠甜夢,食得又瞓得!

#每日日常表白
早晨!

爆谷仔都轉埋會,甜筒點睇?
我專一牙筒就可以了
Dayb仔
巴膠又然
幾時可以到腳膠贏
幾時可以到我贏
Winwin?
MIRROR紅館演唱會主辦單位MakerVille母公司、盈科拓展集團主席李澤楷提出,以個人名義向演唱會傷者李啟言的家人捐出一千萬。李啟言父親李盛林在社交網站發表聲明表示,謝卻所有捐贈的好意,認為在責任人未有妥善處理之前,所有捐贈都為時過早。

聲明指出,有待政府的「跨部門工作小組」最後調查結果公布後,才能作出妥善處理責任問題,還李啟言及其他受傷的舞者一份尊嚴和公道,給予演藝行業一個安全的保障,並期望涉事單位能付上相關責任。

聲明又說,對於一個20多歲的青年人來說,前路本應是一片光明。現時李啟言生活上每一個最基本的舉動和細節,都只能靠別人照顧,雖然他的心理素質漸趨正面,但往後的人生如何,作為年老的父母都很擔心。若現況真的不能改善,將來有一天他們安息主懷,將懷著遺憾和難過而離開。
好似東東
東東手指長啲?
仁啲
用得多啲?
muffinight
打雜召喚你
比源仔玩到老了
突發! 新垣結衣新片演繹特殊性癖!
https://lih.kg/3144319
又xxxxjai
全部痴線佬黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞