推到刑老闆復活(3)

1001 回覆
11 Like 42 Dislike
對唔住 係我語氣重咗
揸開自由,唔識揸渣古
唔好睇少揸古,隻新game ZAKU melee開招大直接1打6轉轉轉片死曬對面 咩高達都死
隔離po真係cls其他鋪頭/代理壞嘢話人為:黑店/垃圾代理,法奧壞嘢話人為:用家問題/為咗r著數老屈鋪頭/西客唔跟腦場文化check咗先走抵死
你認唔倒班打手d Ac咩

2KF又幾好服務不過佢地d送貨似係外判黎
上咗熱門好多無乜見過既名留言2000fun我覺得ok既,係以前見過有幾單係唔係咁好,不過大家都係一撚樣啦,間間都係抽獎,京東咪又係時不時有幾單人為唔保咁,所以我而家都懶理邊間黑唔黑,平就會推反正都係抽獎揀間平啲既抽算
不過真心都CLS,公道D講,唔Check係抵死,但證明唔倒幾時同邊一方整爆,同埋睇相見係有受力點由右至左爆,懷疑係人為機會大,不過有事起上黎代理一定推得一乾二淨先。

打手就眼望都十個八個,可能以為改左名就會無人認得
完全冇記個名
記黎把鬼咩
佢一講野就認得啦
成班都SHORT架JA
未飲咳水
係而家遊戲規則入面自己唔check係無乜保障既,不過有啲人開口就話屈錢真係咁無聊自己特登整爆個mon上嚟嘈咩,嗰啲人買mon就真係祝佢好運啦samsung都好多單曲mon自爆當人為唔保,前幾日epc gp又有單lg 32gq950左右偏嗮色影埋相都話無問題唔保
連登係咁,弱智太撚多,當人神咁拜
全世界可能得香港呢個傻閪地方會驚買到repack翻新垃圾貨需要即場check
Copy多次過嚟

其實出門口前check成件事係好撚戇鳩,你喺鋪頭最多check下有冇死點光點著唔著之類,有咩暗病你唔會知,一定係用落先知,你如果當場check就等於俾個許可證間鋪同代理拒換貨拒保,你同佢拗拍片咩都冇用,佢大條道理話你當場check咗冇問題先收貨,而家有問題係你人為,你到時就真係自己返屋企含撚,喺香港地買嘢自己諗清楚google清楚間鋪先好買,中咗伏消委海關最多叫send email去間鋪求間鋪解決
清好似sick少少ball
\|/ 刑老闆是咪已經永不超生
喺香港試下做良心生意,睇下啲代理出唔出貨俾你
未來科技 有一批60TI唔跟個市賣炒價
幾個鐘後收再電話叫佢改價 唔改以後唔供貨
黑吃黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞