[League of Legends][512] 樓主介紹依個撈彈真心唔錯喎!

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
宇宙通行證過期了
又話唔鐘意漿口 又覺得蛋黃太肥 但食流心奶黃

梁文音開心到仆街
(多圖)香港地做女人識收兵真係easy mode
https://lih.kg/3145470
BITS

aesope82368
射左波,有無雙排buddy
又冇野做
想逃獄
最強打野未
仲諗住打開個app會多2千幾萬
留名學打野
雄性袋鼠的陰莖呈「Y」字,中途分叉,一部分精子從左邊通道出來,另外一部分從右邊通道出來。與之對應的是,雌性袋鼠有3條陰道(兩條是精子前進的道路,一條是幼崽出生的道路),2個子宮。可以想像得到,袋鼠交配的時候,雙管齊下,精子們兵分兩路,到達兩個子宮,分別和卵子相遇。
我多左
點解無英超 但係有英冠
周末咪有囉
聽日已經有英冠 唔係要10日國喪咩
英國政府單位「數位文化傳媒暨體育部」就曾表示,停賽與否取決於各單位的決定,而非義務。相較足球取消週末所有賽事,板球、橄欖球及高爾夫等項目僅於女王離世隔天的週五延賽,週末仍照常舉辦原定賽事。
最後我用三日 得到左20k 嘅收入 唔算好多 但無可否認 只要肯做 的確搵到錢 搵到大錢 唔係時薪$50 $100 而係三日 三個客 total3個鐘嘅meeting 我得到20k(~$6500/hour) That’s what I call MONEY FUCKING MULA
所以我決意努力做好自己嘅保險業務
以上只係搵大錢 加入 @jeffrey__heung 嘅團隊 令我體驗到我18歲發夢都夢唔到嘅生活
當我努力過後 as a team 食一餐好嘅絕對唔會少 但以下嘅體驗 係同我以往嘅經歷係兩個次元
K11 大部分人唔會陌生嘅商場 但18歲嘅我唔知8樓members only 嘅Gentry Club 我可以踏入 我手上唔再係$62蚊嘅香煙 而係$7000蚊起跳嘅San Cristóbal de la Habana 嘅雪茄(最簡單我冇諗過可以室內吸煙lol) 食飯飲嘅唔係幾十蚊嘅藍妹 而係$6000蚊嘅茅台 而呢一切都係我揀左保險 揀左努力 我可以 個個都可以
而食飯未能滿足我地team嘅風氣 向生再帶我到Rosewood 55樓嘅Carley&Co. 當係55樓望出去 我耳邊聽到嘅係「努力d 俾心機 有一日你可以打拼你嘅天地。」呢一下我明白到 我揀保險 的確有錢 有得玩 而今次 我真係付出幾多得到幾高 唔只係錢 但有地位 權勢 而且保險唔係打工 WE ARE THE FUCKING BOSS UNLIKE THOSE WORKER.
我去轉柬浦寨三日都有廿萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞