除咗marval外,gundam係咪都玩Women Power?

75 回覆
2 Like 58 Dislike
揸親重高達都係女
大型MA 都好多女
你幅圖喺序果度cap翻嚟?
咁睇嚟水星之魔女既細節位做得好好

睇完個序已經好期待,未試過睇高達第一集已經眼濕濕
胡索(13歲)
史上最樣衰嘅高達
庵野秀明成名成作都話冇人氣
現實都唔少
wtf
所以咪搞到出親都無人睇

呢件女權主義下嘅極品
真係頂佢唔Q順
高達都玩血統
W前中期應該唔太算
因為希羅自己癲過啲女人
印度
香港雷射筆都可以講到好似beam rifle咁射撚死人啦.
當你武力差距大到一個程度, 籍口係乜根本唔重要.
唔重要嘅話佢就唔使懶正經咁喺個直播度扮晒大義凜然啦
求其話我睇佢唔順眼所以要郁佢囉
根本你班人盲撐到同當年話破滅魔劍無問題嘅人一撚樣
都費事再同你地拗
我食住花生等睇套野爛尾之後成班人係度叫春
咁到底你想講係women power 定係畫風

你畫到個個都格格蘭咁都可以係women power架喎
我要熱血啊,唔係cat fight啊
大佬呀, 驚賊果陣都大義凜然咁開晒記者會laser pen零距離射報紙, 你睇, 出晒煙好危險呀.
咪同宜家話開高達好危險, 機師會死架一樣囉. (雖然好似真係會死, 胡鬚佬其實仲make sense過港府)
總之我有我講, 你信唔信我唔理, 反正我就信了.
同埋佢殺人滅口都要偷偷地進行, 證明胡鬚佬自己都知理虧.
套野暫時又無提大眾對呢件事係支持定反對, 我真係唔知有咩咁唔make sense, 現實更加唔make sense啦.

嗱, 我都唔鐘意破滅魔劍, 我對呢套野都係50/50
同埋呢套最後會唔會叫春我唔知, 我淨係知好多人未開波已經叫定春
柒夠未
警察鎮壓同戰爭殺人可以混為一談
唔好學人講make sense啦
你事實上就係同支持破滅魔劍班人同一個lv呀天才
唉我真係唔應該襟入嚟睇
成班都唔知夠18歲未
Turn A已經玩黑人同變性
唔會睇呢套, 女人渣高達 同女人渣26一樣
想屌
我唔係讚緊套野
見到大河內個名都知一定虎頭
Happy tree friend 算唔算畫風似細路動畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞