除咗marval外,gundam係咪都玩Women Power?

75 回覆
2 Like 58 Dislike
佢用嚟做借口冇問題
最慘係點解講到會有人信
殺阿婆個士兵直頭屌佢搵人做活祭品
啲市民示威話唔人道
用常理都知件事講唔通啦,宜家又唔係夾硬捉人坐上高達
試標靶藥有冇人抗議非人道?

我後面講得出佢唔阻止個女有問題就即係唔會反對啦ON9
不如你又問下身邊嘅人,見到個4歲細路拎住把開咗安全鎖嘅槍會唔會阻止佢?

你就真係為撐而撐
咁00夠成堆男人
聲畫都一流水準,老老實實我幾期待,希望個故事掂啦。
大河內劇本 放心
其實捷度、胡索都好細個
gunbuster直頭救地球
「用常理都知件事講唔通」其實香港呢幾年都一直發生緊…都一直係有人信。
打緊仗,個女幫到手錫佢都嚟唔切啦,點會阻止佢…
少年士兵唔係gundam常見既野黎架咩
突然咁大反應既

00一開波 剎那咪又係細細個拎住支槍殺人
「5G信號會傳播肺炎」咁離譜都有人信既時候
做活體實驗俾人屌 合理好多

試藥唔一定有人抗議非人道既,但係有人因為咁死,都仲繼續搵人試
有人反對都正常啦
仲要喺其他人眼中係似「兵器」多過「藥」
個節目仲俾埋數據話地球人關心其他野多啲
宇宙商會班撚屌就係驚佢地整到高達之後無得再壟斷,先用話揸高達會損害駕駛員做籍口而去stop。

但個男人自把自為殺哂全部人滅口
樓主一係有心開膠po引戰
一係弱智
咁而家呢套講基因決定揸MS勁唔勁,我又覺得可以接受多女人
邊一套高達出嗰陣冇呢D傻閪出黎屌
阿寶15歲
捷度14歲
亞裔唔當黑人
呢套如果唔係機戰, 根本冇咩人氣
你用上帝全知角度去睇故事 vs 故事入面既市民/士兵不完全資訊,邊有可比性現實世界本身就係咁
機動武鬥傳魔鬼高達都係要搵女人
套套高達男主都係畀女人控制啦
阿寶睇馬茜頭
嘉美尤畀Four玩死
捷度有波蕾就咩都唔理
胡索艾賓又係畀卡提吉娜玩
杜門卡遜老細係蕾茵
0083西瑪帶住成個故事
Seed全程睇兩個女人發花癲駕駛工具人
00四個傻仔係靠皇小姐壓住
UC個主角唔係公主咩,巴納吉有用過個腦咩
巴尼果時已經玩女主角
年年都有人試標靶藥而死,有冇人抗議?
載人火箭技術死過咁多人,有冇人抗議?
自願參加實驗根本就冇野好投訴
就算有投訴都唔會去到引發戰爭
因為用呢個理由發動戰爭係完全講唔通,仲衰過普京話烏克蘭係納粹
宜家搞到好似成個宇宙啲人都係弱智咁
你想像下美國用「中国電動車會殺死司機」做理由去打中国,美國人係咪又會接受?個總統唔落台我跟你姓都得
咪就係講緊個借口太爛囉
定係作者已經默認咗全宇宙人類都係弱智?
個士兵應該係弱智/暴力傾向先會覺得一個志願實驗害死人係需要屠殺晒對方而唔係交畀警察送上法庭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞