[你有free style嗎] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
波特蛇份cv點教大會
唯一可以j嘅就喺白禮頓踢得有form
都唔知管唔管得掂班大帝
一講到痢都要儲幾年先齊三叉㦸同一大堆水貨
佢哋又會loop去杜教落去都未必好
同佢哋講嘢嘥氣
又唔肯認自己同當年班獌狗一撚樣成日發夢有明星級教練黎幾星期就攪返掂對波
平日就笑獌狗唔睇下自己乜料邊有勁教練肯教隊閪波
呢刻又唔識痾篤尿照照自己個樣睇下自己班仔有幾閪
Fun fact:暑假果陣托狗話視杜曹為車路士既高普/哥狗
Potter吸引到榮恩同妙麗
唔比時間都叫合理
更衣室唔妥社狗,todd以為佢搞得掂,一路科水俾佢搞
球員就越踢越西,上半場頭15分鐘,有心踢根本已經入左兩三球
之後就鳩傳,係咁踢返個波俾對手
todd見到更衣室咁咪唯有即刻炒社,對外梗係話一早諗住炒,唔通話更衣室七國咁亂咩
油王自己都屌過妙麗啦
杜曹係有權力同金錢買人
當然唔比時間磨合的確對杜唔公平 但連goggle隊都輸真係唔係單單磨合問題
天有冇制裁都唔續嫁啦,咪冇咗魯一個
中場杜自己話唔洗補
前鋒上年盧狗9000萬又係杜狗話要買
成日話比佢夾,上年佢用盧狗夾咗成年啦,踢咗啲咩出嚟
今年又比佢夾一年?
對上一次係摩一 又係9月就炒
教中下游教得好唔代表識教大會,
大家目標都唔撚同,搵波特嚟都係賭博
又話續約 全部fake news
其實係,波特蛇有冇試過攻大巴陣都成問題,炒杜曹一定係錯既決定,老細唔想有油王時代既人無辦法,唔知佢挨唔挨到聖誕節
老實講
唔係話唔比杜Sir踢閪波
但係近幾場真係閪到直頭有摩3干地焦土個期咁
無戰術之餘全隊係唔想踢咁
被人炒真係唔出奇
唔係話打起Son Kane普冇功勞
係覺得摩干用Son Kane勁啲
當然肥普keep住教都有可能繼續提升Son Kane
干地3中堅比肥普反制關咩事
哥狗年年都比熱狗反制又代表咩
離開 我得到自由沒關係
幾時請dof
點都好過對住second choice肥普掛
對女神點都好耐性過溝唔到女神先溝既second choice既
你轉定名啦,特波蘭格
可能啲有關人仕重注轟收左皮
嬲到跳舞
果次雲狗連中幾次柱,最尾炒人6粒果次
係車講長遠冇意思
一個月前都話同杜續約
證明肥普有啲戰術眼光
果期干13連勝
成個英超冇佢乎
係肥普完美反屌
真係冇一個球員出文多謝tuchel
干地衰極都有Cahill仲有幾個

可想而知更衣室關係真係幾糟糕

Hard decision, 請迷杜理解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞