[你有free style嗎] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
反杜唔係問題 講吓道理好唔好
成日吹到成手好牌 但唔識教進攻 令隊波愈嚟愈退步
大佬 如果好似利或者阿咁
唔理成績係咁俾錢買人 幾年時間慢慢執就話啫

杜第一季接手隊西波執好防守贏歐聯
第二季 亦係唯一一季完整球季
季初齊人踢到有冠軍相 但好多人已經扮唔記得 日日屌唔識教進攻
建議揾返4-0祖記嗰場睇吓 齊腳Tuchelball一樣可以水銀瀉地
結果遇上傷病潮+制裁 仍然只差兩次互射12碼就四冠
(車區仲要賽前狂J高普 吹到利高兩班波 結果戰術好一樣可以壓住踢)
第三季 睇轉會窗以為班主support 可以開始執好隊波啦
點知換咗半隊波 連一個月磨合期都唔俾就炒 有冇咁兒戲

成日話上季季中開始踢得柒
講緊制裁緊 出糧要permission 車費逐場計 賣盤唔成功可能要解散
球隊動盪不安 如果杜上季好似迪加選擇跳船 大把球隊爭住請
亦冇人會怪佢 但佢選擇留低頂住
轉頭你班人就用當時嘅表現嚟justify今季咁早炒人

唔好話咩有睇西波就會支持炒人
睇咗十幾年垃圾車 更西都見過
但季初呢段 特別係對熱刺上半場表現 同十人反勝李城
我會覺得只係磨合唔好嘅表現 遠遠未去到非炒不可
仲要炒完想請個就嚟50歲 年齡仲高過生涯winrate嘅教練
真係覺得呢個決定合理咩?
一樣諗法
杜個種無力感真係⋯
佢教既戰術班友完全唔用,仲要比人玩野搞
覺得todd其實已經同potter蛇deal左
potter蛇團隊識搵同識用潛力股,todd應該係睇中呢點
physicality base?
冇笑
如果20-21法甲冠軍都係psg你可以話我on9
但事實唔係
咪係
我地同psg 唔同
有好多超新星
幾arm 普蛇帶
咁講依家囉
英超閪足咁多場
歐聯分組靚籤 靚籤入面最易食既google 隊
0進攻 你點睇 使撚未來人?
睇得多閪波閪撚傻左?
人哋英撚到hit到爆
你話人no body

同埋你軌請得郁邊位
坐唔到飛機,我哋搭巴士
答唔到巴士,我親自揸七人車

男人的浪漫
果陣班熱狗咪又係狂屌 肥普玩u形傳球,同依家杜曹一撚樣
車區唔配有你依篇高汁文
淨係杜蛇話揸巴士我已經撐硬
咁仲乜買美羊
肥普同杜曹上車前cv差唔多
有冇你地講到咁差
Thank you 社曹
雖然我睇咗好多場閪波
但都好感激你
最後一根杜曹
肥普呢啲上晒樽頸位開始過氣
杜狗教psg至少聯賽未甩過轆先
肥普教熱純粹唔差
但摩dad干dad用Kane Son仲sharp醒過肥普
唔覺肥普帶熱刺有話好特別
如果你話帶到入歐聯決賽
咁迪馬堤奧仲勁
10打11反cup哥狗巴塞
殘陣作客贏拜仁
James 望住佢開自由球
都知佢玩嘢黑鳩佢面
個人態度要閪到點先會隊友頂唔順
On9,失冠果季肥普冇份教?
迷杜圍爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞