LIHKG環球女神冠軍盃韓國區附加賽名額決定賽-俞定延@TWICEvs宋智孝

95 回覆
139 Like 161 Dislike

LIHKG環球女神冠軍盃韓國區附加賽名額決定賽

2017-7-9 12am-10pm

(女團) (演員)

俞定延@TWICE vs 宋智孝

賽事時限為22小時,會員可於本帖發起後22小時內於以正負評方式(前者正評;後者負評)投選心水賽事女神。
指定時段外的正負評投票將不作計算在內,請會員密切留意比賽時間。

附加賽不設額外分數,會員請踴躍投票支持參賽者。

今場比賽既勝方將會喺月尾碰上代表日本區出戰最後一圈附加賽既堀北真希/平井桃/湊崎沙夏(日本方面將透過下周比賽決定邊個會得到比賽席位),爭奪其中一個分組賽名額
https://lihkg.com/thread/313812
預左大家未必識呢場啲西人,但係大家入去你第一眼覺得邊個係好樣啲既,就高抬貴手撳個正評or負評啦,thx
拉下票先

https://lihkg.com/thread/313812
預左大家未必識呢場啲西人,但係大家入去你第一眼覺得邊個係好樣啲既,就高抬貴手撳個正評or負評啦,thx

投國籍

投國籍

多謝你既投票
其實搞呢個比賽,我並唔係話一定要大家鍾意或者識先投得
大家不妨用選香港小姐心態,當自己係評審咁去投下
評判都唔會識啲女係邊個,只係憑自己感覺同佢地既表現去比分,希望大家支持
定延
定延

巴打係咪你話自己場場都投正評
定延

冇講過
不過咁啱全部正評 又全部輸哂
希望once過黎投票啦
定延

冇講過
不過咁啱全部正評 又全部輸哂
希望once過黎投票啦

或者你可以去佢個post宣傳下既,我見到佢出面都有post
利申:我主辦我中立

拉票

拉票
呢種落力拉票既情況作為主辦黎講我好欣賞,因為你地有去好熱情參與
希望未來喺本地或者其他國際賽事上面都多啲見到呢啲情況

拉票

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞