LIHKG環冠女神盃其他地區附額賽第一圈-Charlize Theron vs Nina Dobrev

46 回覆
4 Like 36 Dislike

LIHKG環球女神冠軍盃其他地區附加賽名額賽第一圈

2017-7-9 12:07am-10:07pm

Charlize Theron vs Nina Dobrev

賽事時限為22小時,會員可於本帖發起後22小時內於以正負評方式(前者正評;後者負評)投選心水賽事女神。
指定時段外的正負評投票將不作計算在內,請會員密切留意比賽時間。

附加賽不設額外分數,會員請踴躍投票支持參賽者。

屌你老母開左幾次都話標題太長
預左大家未必識呢啲人,但係大家入黎邊個你第一眼覺得係好樣啲,就高抬貴手撳個正評or負評啦,thx
預左大家未必識呢啲人,但係大家入黎邊個你第一眼覺得係好樣啲,就高抬貴手撳個正評or負評啦,thx

兩個都揀唔落手

兩個都揀唔落手

我想負評個post,點知當左我投票
長江後浪推前浪,影后都無面比
我想負評個post,點知當左我投票

咁你可以負評第一個回覆架
講真邊理得咁多
我就業餘身份搞下比賽叫做比啲娛樂出黎
其實個人黎講真係睇唔到你負評個post既理由喺邊
但你要負評個post我都唔會阻,但我會當你既負評係投票
就係咁簡單
如果巴打你想負評個post係覺得我地舉辦呢啲活動
求其打幾行字,搵堆圖開個post就好搞屎棍而要咁做
fine,我控制唔到你點諗

但喺可控既情況下,就算呢啲野真係咁吃力不討好啦
唔鍾意投又好,直頭睇唔順眼呢啲野覺得根本戇撚鳩都好
但我地講真,過到自己,做到最好,問心無愧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞