[Goodbye and Thank You Tuchel] 車路士球迷討論區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
其實本身班友仔識攻,佢地如果之前真係迫宮既話下場肯定踢到曉飛
都係因為耶除仔姐
回後停波、過人、助攻、身份、入波樣樣有
得on9仔先會覺得250>耶蘇
就係講緊佢進波都西足3年,仲要冇前4
但呢度就3個月都唔比杜狗
成個軌生涯最重要就係贏左依場
同執返正個後防
後繼無人
肯定唔係而家炒囉
起碼摩三同干二D人腳比較差
撚同杜之後留低嘅人好D
真係新班主嗰陣放風話唔想再hire&fire 我FF杜蛇教到10年
比班人恨到啦 柒一段時間就話out 車區係咪寧捨多eq低既小朋友
最主要班友都唔聽,杜幾有心都冇用
567點收貨啊,冇前4即炒就正常啦
果期佢一夫當關頂實黑記真係好撚癲
已經預見到下個領隊為咗穩定軍心出azp然後敗喺azp手上
其實係
而家個勢睇落唔會有好轉
想保前4就一定係寧願留時間比新教頭執
好過拖多2個月就要諗保前10

只係情感上難d 接受
但望落杜好似都冇咩辦法解決更衣室問題
多謝杜狗上年不離不棄
話唔埋幾年後又會再見
我唔想佢走,但佢一路洗錢隊波可以愈黎愈弱都唔簡單
歐聯冠軍原班人馬仲勁過洗錢買人
有無諗過係杜曹教到隊波唔識攻
你cap定我呢句啦 達呢d我唔覺得佢會行得遠 今季好左幾場就好好j?
我嘅直覺同我講 一定有啲檯底野爆發咗先會咁
我收,冇叫你收
2027 杜二
佢閪波上季季尾有睇都知閪緊
嗰陣陣容都一樣,盧狗咪比咗成年佢最後要擺後備
今年買咗人但都冇換半隊咁多,當佢打返3後衛
黑鳩同火化係新,中場根本一樣又係佐高簡切,前邊多咗個250only,波查佢就唔用,羊未嚟都閪波緊

利申:都唔捨得TT,但感覺佢已經去咗樽頸
[Todd:我雄唔雄武呀] 車路士球迷再見杜曹討論區
https://lih.kg/3138068

開定先
回佣論?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞