[Goodbye and Thank You Tuchel] 車路士球迷討論區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
Auba Sterling havertz
Ash
杜已成灰
跟你邏輯個歐聯一撚定係唔關迪馬提奧事啦
佐仔文迪
可能係海鮮得嚟都未到入唔到波咁濟掛
算吧啦
我車都係即食算potter sir黎到要時間tune應該幾場就會開始叫pot狗
❗杜曹落車 緊急直播❗
車路士剛剛宣佈杜曹被辭退
相信咁多位車迷依家心情都好複雜😦
不如入黎Live圍下爐?

今日香港時間夜晚 7 點 30 分
YouTube即刻開Live

今次仲有Discord Link
如果有車迷有意見,不妨加入Discord同我吹水
講出黎,應該會舒服啲🥺
Discord Link: https://discord.gg/5xyAtR3e

https://youtu.be/mIXmmH82OA4
最後原來所有人都唔係tuchel target
係下一手教練嘅target
咪當todd狗on9買完2億幾轉頭炒
為左兩個邊緣球員
Ca同椰
Todd有冇咁on9
我覺得尋晚係聞到魷魚香嘅結果 唔係炒嘅原因
Todd狗暗黑兵法 今季後上奪冠
一早決定又閪咁多場 傻閪
佢鍠2果陣都賴左野,唔明點解仲咁迷佢
躝喇
反正全部都係放風
考證唔到真假
On Lun 9 成個轉會買教練target 唔係club target
依加走黎炒?
我係potter sir一定唔撚會黎

而家係白蟻洞先收成,呢季打好成積跳槽去大會和平分手不知幾撚好

走除非教到轟狗好好。

否則真係做臭自己個名
我無話唔比credit佢
但呢隊車10年前同10年後捧歐聯都係變唔到豪門
西女人個責任好大
砌冠軍班底可以係佢
但砌無數個蟹貨班底都係佢
所以炒佢我唔可惜
吸星能力應該最強
同埋三連歐聯太撚屈 球壇無人做到
炒得靚喎
場場閪波你哋唔係接受到呀
係冇改善 愈來愈閪個隻喎
高普係無成績 但踢d波唔閪
同埋你睇到隊波係有提升
杜曹 教進攻個問題 係由一開始到而家 愈黎愈退步
同埋白禮班人聽晒你講,對住垃圾車班人唔一定個個聽你講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞