有無人用過裝修佬/好師傅?

38 回覆
1 Like 4 Dislike
收到,得閒去掃街先
無話特別伏嘅,app入面嘅師傅其實一樣喺第二度有揾生意
你當佢一個廣告平台,多啲選擇、比較囉
叫做有個妹妹幫你跟下嘢,但係都冇撚用

因為去到裝修收口 物料方面啲妹妹全部唔識

最多係叫做將裝修佬講嘅嘢術語譯返你識聽嘅俾你聽
親戚?
朋友做到反晒面
親戚都無得做
父母都可以炒大鑊
用過裝修佬介紹既師父,正常啦,平時都係自己同師父溝通

磅水,check空心磚果d會到場同你一齊睇咁囉
有無睇過啲手工先簽?
YT嗰昌師傅有講
依啲中介,客同師父有糾紛係會極速潛水
完全唔理唔負責,佢都俾人搵幫手執過手尾

如果涉大工程都係可免則免
做參考可以,睇吓人地條細數總數做reference
如果你係第一次裝修,咩都唔識,咁搵平台多個人比你問下野都唔係壞事,不過無啦啦就要洗多幾皮野,而個結果都係一樣無保證,同樣道理同搵d設計公司做裝修一樣,自己無經驗,就唯有比多d錢去防中伏
呢啲垃圾裝修會後悔
老細同平台做判頭
要比返份人錢好師傅
報價 當然報返係個客到
搵返有名既裝修工程公司 有信譽 有做既單位比你參觀就安全 屋企人都做緊 但都唔會上連盈
登搵西客 貪平既就自己平衡風險!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞