有無人用過裝修佬/好師傅?

38 回覆
1 Like 4 Dislike
見到幾個網,推介,大公司又用佢地裝,唔知係咪真係好
有無人真係用過?
正確使用呢堆網嘅方法
叫佢報價報完價之後
叫佢用第二個牌頭同你做
食返好師傅個份
回佣對分
有料判頭唔使跟平台搵食 好師傅上過東張西望
有冇M 字頭雪糕?
d網唔會保障自己等你唔可以私下揾同一個師傅做?
咩意思?
個標題誤會左係九展自助餐廣告
但就係好難知個師傅好唔好,google都未必有人講,最煩係執修果d驚比人走數
你講得岩呀,其實呢D 平台同你一鳩樣,都係唔知落手果個係好定唔好,平台簽既所謂保障條款,最後都一定係保障佢自己多D。到真係出左事,落手個師傅都走撚左啦,你係客你就比晒錢,呢D 平台唔會搵到義工幫你埋尾,結果都係一樣要再比多幾十萬出黎再做過。
最on9就係呢行連親戚都可以做到唔岩你心水
用過好師傅,正正常常囉,無乜大鑊嘢發生

不過搵佢買門鎖嗰啲on99,俾錯咗左右門的鎖想屌返我轉頭,屌咗佢成個鐘先肯換返俾我
用過,個師傅係話固定俾平台費
所以冇抽佣問題
Match 完,大家之後都係用手提直接聯絡
問過好師傅,扮晒嘢咁問你有咩要求
但唔洗10分鐘就話配左個“黃師傅”比我
其他平台都會隔一日先覆,真係比到幾間fb search到嘅公司比你揀
你試下search好師傅,有幾個劣評都係話“黃師傅”
懷疑佢根本就係得自己一個判頭
佢地自己有人落場跟就有用
Lm
質素?
食水深,最好唔好
請問點揾師傅好
如果要求高就最好唔好搵親戚,最後搞到親戚都冇得做。
Fd用過

或者博下屋企附近有啲應該都開咗好多年嘅裝修公司,人哋開得咁多年通常都唔會太離譜
最緊要唔好貪平,3唔識7點解要平比人,講唔夠兩句就話"計平D人啦"、"幫你諗好架啦",呢D 全部唔撚用得,最好搵個師傅/設計師,煩過老母咁咩都問你諗法既,咁佢起碼係一個上心既師傅
不過我只係拆下野,唔係既話都想揾設計師
地板揾地板地公司整,傢俬自己出去訂造
any肥多謝意見
唔多大野既,可以睇下屋苑附近D細鋪,通常做街坊生意,都唔會做得太衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞