[AROHA] ASTRO 討論區(68) - 狂賀負皮霉團解散倒數進入最後階段 D-171

1001 回覆
12 Like 16 Dislike
有呀,有一次阿真開v有私生打入去
我哋都有係呢度講,六膠原來有私生㗎
咁都叻豬 完全唔明咩心態
有錢搵人挖料搵霉團嘅電話acc 不如參加簽售算
貢獻霉團 貢獻廢社
係呢一兩年先唔知佢哋搬咗去邊啫
舊時成日開v都係驛三站行嚟行去

Btw 我啱啱去韓國都有去驛三舊廢社行下
行多二步已經係佢哋舊宿舍
所以個陣冇乜私生搞搞陣都算好彩
咁都要晒命係咩心態
就算有阿優Kakao Talk又點?
係佢心目中咪又係路人,仲要非好感嗰隻
太霉,見到都冇人理
佢哋喺自己世界入面 覺得咁樣就好似同粒星fd 咗
又以為自己比其他fans高人一等
其實不如入廢社做打雜
有機會識到多少少
識唔到都可能同到佢近距離hi bye
咪係囉, 正仆街嚟
唔知係咪嗰個有錢日本妹嚟
如果真係roha做六膠嘅工作人員,一定冇咁hea
人工仲可以收6折
Win win雙贏
講得啱, 搞咁多嘢只會令阿優憎佢
人工收6折又唔得喎
85折啦
用小卡,拍立得,親簽,MD補夠
阿產件睡衣原來咁貴,唔怪之得次次出鏡都著呢件
https://www.instagram.com/p/CiyCA1xht2X/?igshid=ZjA0NjI3M2I=
會唔會要宣誓唔可以鍾意六膠先做到員工㗎
96000 x 2都唔算好貴啫
點解係唔可以鍾意六膠?
乜唔係要宣誓忠於六膠先可以入職咩
一開始唔鐘意
做做下同事鐘意咁點算?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞