愛華頓球迷集中討論區(44)COYB IQ150醒小小 唔駛俾人屌

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
今季maupay 入多過8粒 印佢
🗞️Former Everton Manager, Rafa Benitez is in the frame for the Nottingham Forest job after their 4-0 defeat to Leicester City. Nottingham Forest Manager, Steve Cooper is on the brink of losing his job

(Source - The Telegraph)

傻閪賓強勢回歸英超
森林大把人俾佢拆骨
朗蛇係咪要走了
其實轉返4後衞開始,隊波嘅防守係穩咗勁多,我諗主要係唔洗兩個英式中堅做咁多後場組織傳控有關
3中堅往往都要求佢哋用多啲波上多啲腳,但佢兩個根本唔係玩呢隻嘅,所以未好多甩漏囉,而家佢兩個專心做防守封位,做晒自己擅長嘅嘢就搞掂晒
希望撚蛇真係要明白,而家呢班人腳係唔適宜3中堅,唔好咁固執就一定keep住進步
呢2件上季買
垃圾灰不了啦 入一球 嘥十球 快啲躝
Mina同holgate就傷完
大家期待已久既3中堅好快用得返
Mina 踢一場又休幾個月
你買親果d走硬
買埋灰仔啦
樓主件冰島臣好似走左數
肥當又走唔到
諗住下件禾比/達哥
樓豬話阿里走到 一人一件唔記得邊個
等睇一月過森林
暫時做第三前鋒好過無
2wb現實射波咁勁就cls

平到笑. 起碼仲有兩三年peak
最新報導話4.5m only
抵到爛
4.5m shut up and take my money la diu
當年買holgate都係1.5m咁上下
計返通脹真係平到笑
後生2-3年 應該值40-50m
Everton in 'takeover talks' with US group led by George Soros nephew and advised by Keith Harris
https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/everton-takeover-soros-harris-breaking-25186154
娜娜拉西
鴨復出
燈到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞