英超轉會支出排行榜

383 回覆
61 Like 1 Dislike
唔只使最少錢 仲瘋狂賣人
15. 富咸
總支出:£55m

Palhinha __________ £18m
Diop __________ £16m
Pereira __________ £9m
Mbabu __________ £5m
Vinicius __________ £5m
Leno __________ £3m
Willian __________ Free
James __________ Loan
Solomon __________ Loan
Duffy __________ Loan
Kurzawa __________ Loan
借左祖記性病 €3.5
應該計埋呢筆但冇list出黎
16. 賓福特
總支出:£45m

Lewis-Potter __________ £17m
Hickey __________ £15m
Damsgaard __________ £14m
Strakosha __________ Free
Mee __________ Free
市值撚有3000萬,malacia 守到佢一棟都冇,俾盡咪1500萬
借性病睇唔透
17. 白禮頓
總支出:£43m

Estupinan __________ £16m
Enciso __________ £11m
Gilmour __________ £9m
Adingra __________ £7m
Colwill __________ Loan
其實升班主力大部份借返黎
18. 水晶宮
總支出:£31m

Doucoure __________ £20m
Richards __________ £11m
Johnstone __________ Free
Ebiowei __________ Free
3. 韋斯咸 __________ £164m

有無西甲?

李城踢得咁撚屎仲唔買人
19. 般尼矛夫
總支出:£24m

Sensi __________ £14m
Tavernier __________ £11m
Rothwell __________ Free
Neto __________ Free
Fredericks __________ Free
Stephans __________ Loan
fase (菲斯)
一個24歲嘅比利時中堅
今日由法甲蘭斯去咗李斯特城
轉會費1500萬鎊

記住佢個名
假以時日 佢一定係歐洲炙手可熱 大球會會簽嘅中堅

外界已經將佢同馬天老師比較
雖然大家都相差10cm
雖然大家一個左腳一個右腳
雖然大家都唔係同一個大州出世
雖然連個姓都唔似 一個姓馬一個姓菲
但大家離開家鄉之後 第一站都係次級聯賽 第二站就係歐洲四大聯賽

轉會之前 佢今季領導既防線比人入左12粒
有速度 有身型 有制空 亦都造到波
而家去埋英超 跟運氣有一手嘅羅渣土

記住佢個名
一年後再返嚟睇呢個post

20. 李斯特城
總支出: £15m

Faes __________ £15m
Smithies __________ Free
乜事?班主著咗草?之前唔係泰國有錢佬咩?
冇錢呀king power
咁慘,之前去泰國見到成個機場都係佢d廣告
艾華利斯呢
重返榮耀始祖足球
上季買
好多人
李城真係降班膽
曼城而家平衡返
唔係靜係洗錢
賣得出去仲要收返好價
F Torres, Sterling, Zin 全部都靚價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞