JRP有人做到燒炭自殺

1001 回覆
750 Like 21 Dislike
想問下JRP係咩公司
有機會
呢間19公司出晒名度縮
老細對入面d engineer 都唔緊張
點會對admin 緊張
Global Infrastructure Solutions Inc. (GISI) and J. Roger Preston (Holdings) Limited (JRP) announced today that they have completed a merger under which JRP will join GISI’s Global Engineering and Consulting group of companies. This platform is complementary to GISI’s Construction Services platform, STO Building Group, the annual revenue of which exceeds US$8 billion.

間公司今年仲要賣左比所謂美資
可能要搞下總公司
差好遠囉
林仔都有良心 反正都燒炭死 無係公司燒一獲熟算係咁
咁都要坐監架喎
真係唔明間公司咁有問題點解唔走
眼殘or腦殘自己揀一樣啦
Meinhardt 米一樣死過人

WSP 好少少掛
一定要知㗎咩屌你老母?
唔做呢行咪唔知
全朵都響埋都仲話唔知
仲好意思屌人老母
你老母生著你件咁嘅腦殘仔真係喊三聲
垃圾顧問
唔好唱衰人啦
間間都差唔多
Meinhardt 都死過幾個
BS 黎講
Tier1 Arup Aecom WSP (有經驗/chartered 可考慮NV5)
Tier 2 JRP 賣鞋 Woy>PTME (依4間睇team, 前兩者Job ref 好啲但Chur到仆街,後兩者叫做冇咁Chur)
Tier 3 Aurecon atkins 掛名大陸公司 冇咩Job 冇咩人

Tier 2 以下都係垃圾
Tier 3 都唔撚係做工程

任何一間既Band2 都係係垃圾到不得了既垃圾
想知多d
BS唔係做政府就唔好做啦
J記真係數一數二差。大公司黎講
呢間乾收出曬名,大部分人做幾年就閃
見到wsp係tier 1真係得啖笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞