[重大回憶]巨商私服 集中討論區

166 回覆
3 Like 3 Dislike
懸難雜症Q&A

Q:打唔開商城/商城有亂碼 個商城唔知做乜尻

A:解壓之前 記得熄防毒呀
以相容性xp sp3執行
reboot

Q:封書點有

A:傳聞第一日商城有賣,之後想拎封書就要搵野同第一批玩家換

Q:注冊問題&註冊個堆亂碼乜尻來?

A1:係登入器到註冊

A2:
此亂碼為成功註冊

此亂碼為 做乜撚野又註冊多次

Q:個Server咩設定

A:暫時為100倍經(10000%),信用度2倍

Q:點樣拎元寶?

A:上論壇睇 有個POST叫你宣傳遊戲拎免費元寶 又或者 "入點"

Q:做乜撚野成日斷線既

A:據聞Server駁住舊薯仔得20Mb頻寬,需要用VPN解決

諗到再加
另外官方論壇有個post希望大家可以去推下

https://goo.gl/pmQd4d

我註冊帳號嗰陣淨係見過呢個,登入過自己註冊嘅帳號,最後只係話無此帳號

我註冊帳號嗰陣淨係見過呢個,登入過自己註冊嘅帳號,最後只係話無此帳號

如果唔介意 我幫你申個帳

班友咪推我個個post啦

班友咪推我個個post啦

唔緊要啦 大家都係巨商私服
Dl唔到更新檔
同埋一login就話我連線問題
等緊公測 希望會順啦
Pish
童年回憶
有無巴打重post 更新檔?
Google 話有毒 dl唔到

如果唔介意 我幫你申個帳

我怕去到公測都開唔到,其實唔係差太遠,我等到公測都ok
Thx巴打
需要關閉防毒軟件及開啟白名單 (聲稱誤毒 信不信由你) 可選擇使用VM
一開頭打咩升好 打鬼女升得好慢
更新檔GOOGLE話有毒 得上載者先DOWN到

更新檔~~~

https://mega.nz/#!dwwjRY4K!EKO2ZvauD_m6sTvXofAPX5h4ChorN3lf-6fRfeSxQmo

更新檔~~~

https://mega.nz/#!dwwjRY4K!EKO2ZvauD_m6sTvXofAPX5h4ChorN3lf-6fRfeSxQmo

唔該你
係咪未official 講幾時公測?
有無巴打有啲開多咗嘅帳號可以俾小弟,係封測呢段時間過吓手癮
一開頭打咩升好 打鬼女升得好慢

做任升Lv 做到有2轉卷送 就打冥海/象
請問點怪無著火 打唔到又係咩情況?
點解我熄晒防毒,較好晒相容,商城都係咩都無,唔駛10秒就停止運作
請問點怪無著火 打唔到又係咩情況?

Delay? 用vpn
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞