求意見,omega vs tudor

180 回覆
10 Like 14 Dislike

how about this

依隻要食炒價 到你存到錢個陣都炒到唔知幾錢

藍針你搵到現貨當你嬴
上年十二月排左隊到而家都未有電話 可能當我買唔起混吉掛
其實第一隻買撈有咩問題 我grad左之後都係揀撈
有咩牌子好似撈咁襟興又襟戴呀 而家下個目標速度大師 識人拎行貨6折 23k好抵

再打去la

買左啦 唔係藍針之嘛
ROLEX
仲要最大路嘅GMT, 黑SUB, 毫無特色可言。
有乜好討論?是但買完戴上手就算啦。
ROLEX

explorer都叫有d討論價值

好正

有品味

ROLEX

點解
ROLEX

點解

tudor阿怕先戴
ROLEX

點解

以前有隻卜面submarier好靚
ROLEX

點解

冇,纯粹撈之中大路得黎又未變公廁
tudor注定rolex二奶命,omega話晒都叫出名,james bond都戴佢,而且speedmaster都叫經典。唔使諗啦下話。

其實James bond帶撈先
ROLEX

點解

其實我對daydate有d好感
可能因為阿巴帶開
ROLEX

點解

explorer I 定II先?
II都多人戴, 不過樓主都係買大路嘢多, 是但買就得啦。
tudor注定rolex二奶命,omega話晒都叫出名,james bond都戴佢,而且speedmaster都叫經典。唔使諗啦下話。

其實James bond帶撈先

過晒氣啦, 無人會將007連去ROLEX度,

其中買撈人嘅心態先係最令人對撈反感

其中買撈人嘅心態先係最令人對撈反感

最近都想買隻錶番工用下 , 不過我係平時連膠錶都唔用個d , 上網揾

覺得呢隻幾型 , 見到二手都賣$18000 , 不過唔知上左手會唔會呀佰feel

最近都想買隻錶番工用下 , 不過我係平時連膠錶都唔用個d , 上網揾

覺得呢隻幾型 , 見到二手都賣$18000 , 不過唔知上左手會唔會呀佰feel

我自己覺得現代tudor都係historical collection先值得買
不過巴打自己試戴上手鍾意就得
巴打!買tudor LHD吧,seamaster, moonwatch,bb 隨時可以買到,LHD就夠特別啦!

大家點睇喱款?

大家點睇喱款?

型棍
其實近一,兩年刁開始創造自己風格
走出勞嘅影子
想問下有冇人知呢款值幾錢?好耐之前人地送
我當年第一隻就係speedmaster moonwatch
第二隻先係rolex 閃電針白底
下個目標想買deepsea
想問下有冇人知呢款值幾錢?好耐之前人地送

幾千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞