求意見,omega vs tudor

180 回覆
10 Like 14 Dislike
提下樓主,Omega水可以做到六折
利申 冇渠道提供

日本中野
但樓主決定隨波逐流

Speedy la
樓主呢兩隻係咩價位到

tudor 26800折左22500左右,omega 32400 折左31000左右

隻tudor邊到有折?
大家點睇呢隻 black bay 36mm
我略嫌佢有啲細 但戴嘅人就話愈戴愈鍾意夠細
佢得41 or 36 mm 如果有39就fit撚晒

36 比女帶都細,男仔更加唔洗講
又變咗撈
又變咗撈

any problem
又變咗撈

此post已完
點睇pkf
點睇pkf

覆錯

how about this

好正

好正

有品味
其實TUDOR black bay系列係咪有鋼帶同皮帶版?
上Chrono24 睇有D鋼帶有D皮帶?
梗係omega啦

有分

有分

皮平千幾
但係千幾蚊買唔番條鋼帶
22歲 grad present
利申 自己打工儲$

Tudor啦!
我識人有DISCOUNT 可以幫你問一問

好正

有品味

樓主呢兩隻係咩價位到

tudor 26800折左22500左右,omega 32400 折左31000左右

where
決定 bb

想睇開箱

行or水?

bb s&g好型

搵啱代言人

旺角 尖沙咀 都冇貨了

原價幾多?

依隻要食炒價 到你存到錢個陣都炒到唔知幾錢

藍針你搵到現貨當你嬴
上年十二月排左隊到而家都未有電話 可能當我買唔起混吉掛
其實第一隻買撈有咩問題 我grad左之後都係揀撈
有咩牌子好似撈咁襟興又襟戴呀 而家下個目標速度大師 識人拎行貨6折 23k好抵

藍針你搵到現貨當你嬴
有咩牌子好似撈咁襟興又襟戴呀 而家下個目標速度大師 識人拎行貨6折 23k好抵

再打去la

藍針你搵到現貨當你嬴

再打去la

71800 唔洗等 我見到

有分

皮平千幾
但係千幾蚊買唔番條鋼帶

我買皮帶版,多數自己配錶帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞