IOS/AN 象素風掛機驚 DARK HERO DASH 3

975 回覆
1 Like 8 Dislike
啱啱開波 但巳經中左紅4武
無課玩左8日
11-50
紅2武 紅3防
文物就係琴晚中獎一下抽max晒抽凸可以賣返鑽同埋max左唔會再中真係好

咁快?幾lv中
300lv/6lv pool 以下中都好癲
你而家可以抽一抽防上晒金
或者買晒商店全部鑽石時裝先
教師,愛之鞭,狗尾草,學生服,木刀,貓貓,其餘最後買
升lv點加晒攻擊 推關推到盡 跟住要掛機果時就用300鑽洗咗佢轉關卡掉落
300鑽好少 唔洗點慳
147lv 啱啱先 6lv pool
佢係咪都要長開掛?
家陣抽緊防具金

升lv我見D人話點左2個掉落率先
聊天室見到巴打你了
基本上你睇聊天室d高排名既大佬講就冇錯
147lv中真係好癲 5lv pool 得0.0015%
而大多數人都係保底命

長唔長開如果以打箱黎計感覺分別唔大
試過開省電mode掛成晚又試過關game掛,訓醒都係3x~40個箱
但其他資源黎講就線上係好d,但掛得線上既話 就最好15秒內一場
佢offline 就計你最後3大關既中間果關既30秒一場咁樣

開頭唔夠點 我會攻擊推盡左關先 先再點返掉落黎打寶,但我個人都一樣傾向關卡掉落率
隻game有冇得加好友
我見話金色以上先計持有效果
姐係強金色以上實冇死啦
冇得加好友 得公會系統 聊天室人台灣人好答人問題 我做左幾日傻仔日日問佢地都有答我

你要強化野既話
一律紅裝先好強化
如果唔係唔夠石用
金裝冇持有效果 千祈唔好升
係後期推總裝lv先再升 而家我地主力升紅裝就得
洗屬就紅4~紅2武都係洗到有黃字開持有就得 紅1先all in洗晒紅字
有咩唔明隨便問
好啊 呢隻畫風都吸引啲唔錯唔錯
洗屬性有冇話洗邊D比較好?
d人話紅4~紅2就黃字開持有就算
紅1就洗紅字屬攻,超爆,好似係,你鍾意就洗屬攻先,前期你冇超爆 要黎都冇用
我仲係紅2武器咋
Thx ching
隻game升得咁慢既 140前坐火箭
家下150都feel到難升
同D錢勁小
你係咪冇禁右下角推圖個掣 仲打緊一開頭果d關
輸一次佢就會幫你變做重複
正常兩個鐘都200lv
我卡緊關了巳經 推到5-xx

抽唔到防具 卡實實
照計唔會升得太慢
我而家2千幾lv 半個鐘都升左8lv
每日訓醒都係一下升50lv左右
你係咪一關打太耐
唔洗格硬刷最後果關,刷d 15秒內就搞掂既關 快好多 d經錢唔會差好遠
只可以掛有boss既關
係,25 50 果d
但其實普通關有得掛都冇用啦,冇箱既
我掛機用兩個衝+龍捲風+劍氣,果招車輪爆裂陣柒柒地唔好用的
你可以刷活動果d野未?
貓零食個活動送超多石
個名勁中二病

我抽到貓貓個活動啦 不過好怕抽唔晒
你見到7日定係得返4日?
不過其實就算4日都夠你抽晒d鑽石
佢最底果個800/800 50石係抽晒全部野最後先會中到,唔驚分淡個pool
我睇仲有9日
好似只要個活動未完都會畀返足個日數你
夠換啦
隻game無野討論,變左討論其他game
佢個技能樹都係好簡單都係要升死一隻先
更新之後完全唔夠靈魂石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞