IOS/AN 象素風掛機驚 DARK HERO DASH 3

975 回覆
1 Like 8 Dislike

https://youtu.be/RJt1G-oiwz8

遊戲攻略:

首抽:用AN機刷,入驚拎1萬鑽+商店活動禮包既5000鑽+系統地圖送既500鑽,Total 15500鑽拎去自動11抽,開波抽死武器搏個加速器將D廢裝跳上紅4星,刷唔到DEL資料再黎,27XMB左右姐,好快重DOWN完

當你刷到紅4鐮之後就正式開波,跟住任做,邊玩邊掛好快有10幾萬鑽,拎去抽紅戒,唔洗理紅幾星,有紅戒就當收貨,至少冇咁易死,同埋如果有能力既可以課個$23免廣告包,咁會舒服好多

每升1LV都會有魔力,個人建議升完命中就升暴擊力%,之後就全升金幣獲得量,升階BONUS同使役魔既詞條全部選擇加經驗,增加你升LV速度,因為到1000LV前升LV都相當重要,紅寶石唔好拎黎升技先,開左咒術既黑化次數令你經,錢,強化石既加成增加

之後當你刷到150LV就會開[食人魔對決],第一日就一定要刷,因為通關一個地區要2日,通關可以抽到[惡名],你當係一種裝備,但依件裝係同你其他野用乘法計算,所以增幅程度係幾何級咁上,咁用依種方式抽出黎既惡名通常都垃圾黎,但唔緊要,都叫好過冇,雖然最盡升到+200,但都係你唯一既出路,白2星升到+200可以有48%增幅,3星+200就96%,前期都唔差了,主要都係拎黎比你容易過到180關同升階戰,過到180關可以開惡名懸賞,即係抽惡名,到時抽到紫3/4星都可以暫時收手,日後先再抽,到依步,你應該都掌握到點玩了
屌你老母,啱啱做咗個測試
我拎住紅色四星既鐮刀刷怪,只係比拎住金色四星嘅爪快10秒,前提係我用一樣嘅被動既;而且爪既主動技4技係升得10lv, 鐮刀嘅主動技4技升到65lv
刷左個紅4鐮ac重玩算舊果個擺明cursed
以每10波兵咁計算
我玩到540lv都係得一把紅4鐮刀,但有金1惡名
應唔應該開個新Account重刷
爪槍比我再揀我揀爪
你之前抽晒去邊先

終於開得波
當我無講過10萬石抽唔到紅戒
又一個儲石隨便抽ac
鐮刀
邊刷邊玩
10萬鑽都抽唔到紅裝,首抽點刷
11抽博lvl up
lv up係up啲咩?
未中過
博佢跳到紅武
掛機驚都有第三個post 精神
鐮刀無人權啊
今次儲幾多鑽射落海
抽中Level會隨機將你一件裝升級 白裝都會變紅裝
一切都係運
有無人1000lv可以講解下符石加得多唔多
依家先800lv
依隻掛機好在無轉身
之前玩過1轉之後都係一撚樣就即棄game
幾多隻怪先
加500%技能傷害
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞