【PS5/4】《英雄伝説 黎の軌跡II -CRIMSON SiN-》售前情報

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
又要玩住日文先
利申不懂日文
今天loop咗幾多次
未收到錢
你講乜春
商品名
 the commodities purchased from Falcom Shop

お支払金額
 ¥18,300
咁咪睇唔明做咩唔等中文
啲毒撚好古惑
撮った~(≧▽≦) JR中央線上り
あなたはどこで見た?
#黎の軌跡 をつけてツイートしよう!

今週は関東全線の電車内でCM放送中!

【発売まであと15日 】
9/29発売
PS5/PS4「英雄伝説 黎の軌跡II-CRIMSON SiN-」
OPムービー公開中!
youtu.be/GpNOttwfdbY

今次f社宣傳做得幾落力
いよいよ明日から東京ゲームショウ2022!
JR海浜幕張駅の改札横ではモニタCMに加え、黎の軌跡Ⅱ 巨大広告も掲出中です!
#TGS2022 #黎の軌跡

老實講應該要喺黎1嗰陣好似今次咁出力,
喺黎2先宣傳效果都係差D
黎1果陣直頭差 依家宣傳真係出盡力 如果唔係股東大會又被人問
而且今年tgs喺發售前舉行 對黎2好有利

距離黎の軌跡II 日文版發售仲有15
距離黎之軌跡II 中文版發售仲有43
距離Falcom股東大會仲有98

懷疑社長根本無諗住做咁多宣傳, 純粹係sony發現ps呢輪乜都無先科水比社長做多d廣告
似乎仲有段新CM
一早應該要 軌跡根本係PS既頂級大作
無知一問
其實一隻遊戲喺一個平台限時獨佔 有冇回佣之類嘅嘢?
個平台又會唔會真係幫間廠出廣告費之類?
所以之前個專訪係咪話承諾會快啲完軌跡系列?
日文差,希望無睇錯

我得淡笑
成個世界觀咁好咁大
我唔係要你完左成個系列
而係每一套唔好拖咁長,唔好格硬整埋啲on9劇情咋
例如閃軌,同一個套路出廿鳩幾次,係咪cls
唔記得係訪談定係股東大會有咁講過
話會盡快完結 但係軌跡系列係f社重要收入來源 又點會真係咁快畀佢完 而且黎軌最低消費起碼係3作
https://twitter.com/za10087logo
在日中國人有少少TGS軌跡既消息
今日只限業內人仕入場, 要等公眾開放日先多D試玩感想睇下

距離黎の軌跡II 日文版發售仲有14
距離黎之軌跡II 中文版發售仲有42
距離Falcom股東大會仲有97

會唔會有試玩版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞