[請廣傳]香港老師也移民 Miss Pinky (又名 Karin Chan) 柒事全紀錄

584 回覆
377 Like 9 Dislike
扣埋佢自己,6個鐘得6個LIKE,圍爐都圍唔成
藍友又割席
呢啲白卡婆真心係影撚衰晒香港人

呢個我之前俾佢踢咗出谷

八卡婆gp
呢個Edward Fung ?

https://youtu.be/hsBZSTm89wY
佢岩岩開page未去英國個陣
成日係d老師secret 度好活躍咁留言屌黑校
開頭唔知佢咁白卡
所以呃到唔少老師follow佢同入group
化妝界之恥 Pinky 嬸明明只係 key makeup artist 嘅助手,竟然好意思寫 makeup by me and 2 more makeup artists!你唔好再周圍同人講你係香港人好唔好?!香港人個朵俾你搞臭晒喇

話八月好忙,原來係忙住 block 人

咪係
條腦屍講出黎唔覺自己好L 染?
人哋英國依家既自由民主點得番黎?
咪就係靠咁多年既人去為自己爭取權益
條腦屍又想享受人哋自由民主
人哋爭取權益又覺得阻住自己

當然你有權覺得擺工租到你既
咁人哋都有權屌你free rider啫
痴線
白卡婆
發覺Pinky嬸Karin Chan都真係無恥到極點,喺自己個 Facebook 就話佢阿姐 Michelle Webb 係 other makeup artist,轉頭就去返人哋個 IG 狂留言擦鞋,不過咁唔係 spam 緊人咩?

https://www.instagram.com/reel/ChZVf1tgpHW/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

佢可以一次過話晒咁多人都幾犀利
佢咁樣不停留言有咩作用?
有名你叫白咭精
咁憎罷工點解唔返香港?

因為佢根本唔係
Dont make stupid people famous
佢出咗好多個post講佢嘅海鮮餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞