嚴選少女時代全體回歸人氣排名

474 回覆
74 Like 91 Dislike
我諗寶兒嘅地位,泰妍reach 唔到,
唱功可能有得fight ,
但一嚟本身個地位寶兒已經係神級,
舞功我諗泰妍無寶兒咁流暢?
我一直都覺得孝係真心膠

初心cp真係泰妮
Tiffany反而同秀英好fd可能大家都E人

其實泰以前都冇咁內向冇咁少野講
因為經歷太多同成人比黑粉針先變到咁

講真依5年黎大家都變左好多
最愛俞利
sad but true
泰妍一向都係偏內向 但佢係tiffany格離嘅時候就好放得開
感覺就好似真係一個佢好信得過嘅朋友先可以表現到自己個一面出黎
不過始終行嘅路唔同可能真係走遠左
但我相信佢地識左成20年無論點taeny is real嘅
見住泰妍變得愈嚟愈靜
慶幸今次回歸見到佢同成員相處嘅時候活躍返啲,笑多咗,希望叫做幫佢開放一下自己
時間同經歷會令人改變,但只希望佢哋係變好嘅方向
而家瘦到好似無曬活力咁 以前佢無咁瘦既時候真係好正
佢加入咗驚六之後已經開心返好多
係呀,我因為少時所以睇合體上去嗰集,
見到泰妍好開心、多表情,
作為泰妍粉絲我都好開心

允兒真係好可愛
有冇其他成員嘅sm town live 花恕相?
我允世一
我都係係twitter見到
岩岩tiffany post左後台上

二代團

❤️❤️❤️❤️❤️

韓網討論緊sm town live 假唱
啲網民嬲畀錢入去睇演唱會,但偶像係咪嘴
如果係真,唱跳咪嘴都仲可以體諒,
但BoA以前唱跳照live ,泰妍都咪嘴好震驚

PS 大家理性討論,純粹share 韓網而家討論緊,因為關少時事,所以post

https://www.kpopdays.com/?p=49777&fbclid=IwAR1ee3i2NoUpMWqH-nkLFzBHfMypdLatB945HDHnZ70eFIoIcPBqxgub5vc
比錢入去睇少時合體都抵
韓國對偶像嘅要求好高嘛
再者就算香港 我諗任何一個歌手喺紅館開演唱會比人發現係咪嘴,都一定畀人插到飛起
Rv好癲。。見到Wendy係feel my rhythm高音好似當食生菜咁
少時都咪真係好奇怪,但佢哋完咗呢場之後通宵去錄人歌。。都叫情有可原嘅
我反而驚訝寶兒個年代唱live 係平常事,
竟然今次咪嘴
少時連chur 3日打歌宣傳,同埋我估佢哋想今次回歸係完美,所以揀咪嘴?

呢幾日好幸福 又打歌又有圖收
其實全部假唱
YURI真係好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞