嚴選少女時代全體回歸人氣排名

474 回覆
74 Like 91 Dislike
屌你班仆街真係好撚煩
佢都唔係隊咁耐 次次一有少時新聞就硬係要突個爛臭龜頭出黎jessica jessica jessica
離左隊就淨係寫垃圾書消費少女時代 依家淪落到同班支那人乘風破浪
果然有咩偶像就有咩fans 都係陰魂不散
老sone表示以前秀英一直都係下弦
想問呢五年發生左咩事令佢變上弦
但無可否認係keep得好又自然
其實卡婆都幾霉
洗左咁多錢promote個brand都彈唔起
粉絲戰鬥力麻麻 又無乜路人埋單
所以先要討好支那金主
https://youtu.be/NyVD4Hh8KY4
呢張相揀得衰姐
今朝已經知啦
Jed
因為做左人妻之後
有得睇
我都唔知
願聞其詳
無計,佢自己貪心落錯注
泰妍2014同BaekHyun個排塊面同個波都有少少肉係最撚靚最撚cute

依家搞咩變到咁瘦懷疑佢依家得40kg,再唔係比翻「I」時期嗰個金髮我都好呀
佢同伯賢嗰陣都慘,兩個兩情相悅,
啲痴線粉絲鬧到痴線
都唔明啲粉絲憑咩鬧人同嫌棄

個陣d人對idol嘅思想仲未咁開放,成班生蕃咁,如果佢地係依家一齊應該無咁大問題
咁就唔好怨天怨地怨世界啦
到而家都時不時係到單單打打
佢d fans又怨婦咁每次都要jer住曬
綜藝效應 佢 yuri hyo三個真係好撚搞笑
認識的哥哥?
孝淵同俞利追住佢 跳舞fing 頭髮 呢個point 好拿正
覺得佢冇唱功
因為佢唔識4k 直拍同埋俾yuri 笑fing 頭髮
兩樣都係好笑到俾人cut 晒出嚟做嗰集綜藝嘅重點
都有啲唱功嘅
所以先揀佢同徐玄、泰妍一齊組小分隊
講堅,唔理年齡
而家當打既ive, le sex, ItZy,aespa 果堆有邊個顏值可同Yoona 一戰
Red velvet Irene ,不過Irene 係整出嚟
真係正到爆
口講無興趣知 實際又禁入嚟睇仲要特登comment
少時的確係8個有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞