我Ex咁講係咩意思?

235 回覆
30 Like 1026 Dislike
佢梗係唔會直接講只想屌下你
當然會用真愛去包裝
一個人脾氣差 除非你頂到 否則你預左將來佢會好似以前咁對你
係唔係都好 咪一鳩樣

首先你真係確定左佢派帽先啦
如果真係既話 你分左手先再搵返ex就唔算派帽

至於你ex係咪呃閪屌又係另一個問題 上面好多人都講晒 唔重覆鳥
想做你ex個肉便器你唔做大把人做
又sweet又識take care人小妹濕哂
真 咁樣被人對待完居然都會諗住回頭 真係cls
打個電話就有閪屌
典型仆街 呢啲返嚟一定就係只係想屌你個西
唔怪得揾返你
你都幾好呃 咁撚蠢
都唔係好關事
樓主冇心動都唔會開post
最後只會變派帽再找現任錯處

樓主,分撚咗手先諗啦,唔好咁仆街
喺柬埔寨?
所以啲女人比人呃左個處女都真係大有人在

相信男人會一生一世愛你
結果破完你處重唔走人
將同一個人玩完一次又一次成功感係大d,顯示自己鍾意嘅話可以隨時拎起,悶悶哋又掉

反正第一次可以話自己衰
第二次都可以咁做就係大家你情我願,無人係無辜唔使做賤人,又唔使怕hurt其他人,幾有公德心
咪個個比個答案你話比你知佢咁講即係鳩痕囉,係你唔願意接受個事實姐。
佢意思係佢唔會介意你呢段時間俾幾多男人扑過
佢唔會問呢啲嘢
最緊要係你以後肯同佢扑嘢
因為你係男人,一個故仔三隻gay 佬
擺明有心真係想一齊返
除住褲行入房
過來人答你 回頭草係work人愈大會變 如果100%肯定你目前男友出軌 就直接分手就好 反正都要搵下一個男人 未比機會自己回頭試下 唔會浪費(只要你對佢仲有feel 想一齊 唔會扼殺任何機會)好草唔怕回頭吃 再現型咪走囉 結婚都離婚 咁拍拖又有咩所謂呢 鐘意就go ahead 唔鐘意就skip佢
D女人要出軌好撚多理由
永遠都係受害人
個EX對我唔好我先搵過個ja
食回頭草要睇年紀

見過work嘅(最後結到婚)只有一個case
係拍拖果陣未大個(中學大學),
至少未出黎返工
到出黎返工幾年(最後一次性格改變)再復合

大部分情況下
畢業出黎頭幾年係人變化嘅最後機會
除非之後有咩破產重病全家出事,
如果唔係,廿尾三十個人性格已經定咗落黎

以樓主講果堆事實
條ex點睇都係flirt緊佢玩佢,
多過你講果種情況
佢想扑你
但佢好似唔係好知咁
但佢好似唔係好知咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞