[ONCE] TWICE討論區(212) 0826 《BETWEEN1&2》TALK THAT TALK 大發!

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
佢無po 之前嗰D出嚟咋...
咁以前YouTube個計法又有唔同 無得同以前比
講真果句 話唔想有好成績就假既 不過都知今時唔同往日…

另一個角度諗,其實comeback左咁多次,韓國路人無左新鮮感都無可奈何既。大家都唔好太執著。見到9個(志效快啲好番)開開心心係stage表演對once黎講已經好滿足。
終於有9人舞台
Brave我聽snippet覺得普通,嗰陣鍾意queen of hearts多啲
點知全首好聽到癲,個前奏一出就已經好鍾意
Comeback 來留名
TTT 大發
好好聽呀!😍😍😍
睇哂全部直拍之後開始有啲明點解有韓飯話有16/17嘅感覺
嗰種活力同朝氣真係佢哋獨有
之前嗰啲就算啦,大家都知道冇得比,YouTube又改咗個計法
但起碼係近排嚟最好了
我都覺
真係有啲返曬嚟嘅感覺
呢啲小錯誤反應好正
我都忍唔住笑
我暫時唔睇好 下次美巡之前應該會有其他英文歌
到時我地兩個應該都仲喺到 記得再講
https://twitter.com/catgoh92/status/1563332999646564352?s=21&t=H_mBX0ai3A8bf0LGaZln6Q

係牙效話好想做嘅mini fanmeeting
希望下星期再搞一次
暫時所有全英文詞嘅歌都有出現喺巡演
到時可以開個盤會唔會出現
twice星期5出歌點解冇人貼美國成績?
Flop
咁快出㗎咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞