【KK園】原來我有份害死緬甸班豬仔

242 回覆
1190 Like 13 Dislike
點規管 一班本身都唔守法既人 你期望政府點規管 立法?執法?利字當頭 受眾太大只會更加無法無天
呢D生意上面支那有人脈的

點解上當D人話對家有佢地張回鄉咭號碼資料? 諗吓就知 党安部 支那旅行社係負責做證的

諗一諗就知係咩人收咗錢賣D個人資料出去 支那港共 全部仆街
上當係指受電話騙案的受害人
咁無錢都可以去公立醫院唔會見死不救架喎
用無人機。。。
你想殺埋d 豬仔咩
廢事又有連登仔搞事,唔止kk架,kk主要係冇可能走得甩,成個緬甸緬北同邊境都係呢啲中國人開既集中營,好多中國人俾人呃左俾錢蛇頭偷渡過去,果啲唔聽話,甚至私下拍片報串或偷犯罪紀錄都唔使旨意有命,會折磨式慢慢劏你。。。你想一槍斃命都唔得,慢慢放血再搵野咬你。要死都要幾日。。
美軍都救唔到啦,入面成幾千個人質。

美國人接唔接受到死一半先?死幾百個都算係行動失敗啦,成個兩個台灣咁大既地方,有過萬個叛軍加園區有槍既保安,你慢慢殺入去好難保證到人質安全喎。

打仗打入去都要幾日啦,仲要唔知有幾多個園區,有啲好隱蔽架。
+852開頭?
諗起Iron Man
可以幫佢地填表格比保安局
如何確定器官既賣家係自願?
呢個世界係有被自願。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞