做緊模型業,你問我答(2)

847 回覆
9 Like 1 Dislike
tamiya 架1/24 benz 係咪出咗? 老闆有無價報下?

未有呀 會延遲推出 但youtube已經有片睇

但點解貓店咁快有貨
tamiya 架1/24 benz 係咪出咗? 老闆有無價報下?

但點解貓店咁快有貨

聖域 既野

但點解貓店咁快有貨

我之前講過 日本嘅模型廠商特別Aoshima同田宮係要求日本本土嘅公司同一日開賣
我估計係有啲公司已經收到實物 然後香港嘅公司就係呢啲渠道拎返嚟賣
當然日本間公司犯咗規

但點解貓店咁快有貨

我之前講過 日本嘅模型廠商特別Aoshima同田宮係要求日本本土嘅公司同一日開賣
我估計係有啲公司已經收到實物 然後香港嘅公司就係呢啲渠道拎返嚟賣
當然日本間公司犯咗規

又有嘢爆
槍街啲高達模型鋪收曬皮??想買壽屋嘅OG模型點知去到得番一間

但點解貓店咁快有貨

當然日本間公司犯咗規

又有嘢爆

聖域黑暗醜惡世人皆知
槍街啲高達模型鋪收曬皮??想買壽屋嘅OG模型點知去到得番一間

因為槍街業主聯手加租

但點解貓店咁快有貨

當然日本間公司犯咗規

又有嘢爆

有可能係日本嗰邊聊佢入貨嘅

因為槍街業主聯手加租

咁邊度仲有高達買

因為槍街業主聯手加租

咁邊度仲有高達買

模型倉 福利 奇趣
少少
生暉係咪開返?大家有無去 覺得點
少少

睇相都係果啲貨
少少

睇相都係果啲貨

fb有咩就有咩 俾少少時間佢地入貨
想問下以1:43 F1黎講, 買minichamps 定 sparks 好d

minichamps 唔係合金咩? 仲有spark 係樹脂膠

minichamps大多數係合金 特別F1唔係自己造

邊間代工 唔係京商掛?
F1我儲開1:18多 衣家都係買spark/looksmart(拉利)多 還掂衣家F1模型都唔會開得 合唔合金真係無乜所謂
想問下以1:43 F1黎講, 買minichamps 定 sparks 好d

minichamps 唔係合金咩? 仲有spark 係樹脂膠

邊間代工 唔係京商掛?
F1我儲開1:18多 衣家都係買spark/looksmart(拉利)多 還掂衣家F1模型都唔會開得 合唔合金真係無乜所謂

無錯 就係京商啦

邊間代工 唔係京商掛?

無錯 就係京商啦

所以我都無乜點買minichamps了...況且佢都開始出樹脂

邊間代工 唔係京商掛?

無錯 就係京商啦

所以我都無乜點買minichamps了...況且佢都開始出樹脂

無辦法 呢啲無可避免
就算唔係全部車代工 都仲會有啲parts係

呢架京商係香港唔多覺有 準備第一次淘寶

因為槍街業主聯手加租

唔怪得槍街而家咁多吉舖

利申槍街翻咗一年工,已經見附近執咗成4,5間
想玩車模型
應該要用邊隻膠水?
唔噴油咩都唔整會唔會好樣衰?
初哥

呢架京商係香港唔多覺有 準備第一次淘寶

呢部正 link唔該

因為槍街業主聯手加租

唔怪得槍街而家咁多吉舖

利申槍街翻咗一年工,已經見附近執咗成4,5間

槍街業主覺得自己係旺角地舖 咁梗係有幾多加幾多
所以就執得多 搬去附近都係貴租
想玩車模型
應該要用邊隻膠水?
唔噴油咩都唔整會唔會好樣衰?
初哥

膠水我用開雙星綠蓋
唔上色會好樣衰

因為槍街業主聯手加租

咁邊度仲有高達買

模型倉 福利 奇趣

Ym都唔錯
唔小心hi到啲AA膠落透明膠片 有咩方法清返?AA膠自己出個支清潔劑得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞