玩氣墊球玩到女朋友嬲咗我 你問我答

97 回覆
121 Like 278 Dislike
有冇link?

利申 真人真事
樓豬條女覆翻你未?
算九掃啦你
話說今日一個喺冒險樂園玩玩下,有個 ABC 咁款嘅女仔拍我膊頭,冇啦啦叫我玩氣墊球

咁我就廢 J 嚟,打極都入唔到又守唔到。於是佢不停喺度刺激我話 “Are you a fucking pussy?! 一球都擋唔到!” “You’re my little bitch!”

咁我真係廢架嘛,點刺激我都冇用啦。最後輸幾多我都唔好意思講。

正諗住算啦唔好再浪費佢時間,執嘢返屋企食飯,佢捉住我隻手話「唔緊要啦,今晚擘大對脾任你入」

奇撚怪怪,邊有人用對脾嚟打氣墊球

啱啱去到佢屋企,佢無啦啦話沖涼先,跟住就入咗廁所。我而家係佢屋企客廳,暫時未見到氣墊球檯。

成件事奇撚怪怪,死啦,佢係咪想賣我去柬埔寨?唔知點部署,求救,在線等。

而樓主就冇得喺佢口中出
沖完未?
樓上假膠?
有無係個閪到摷個舒拉寶娃出黎
佢啱啱出咗嚟
話到我沖
我話都戇鳩鳩打氣墊球要人沖咩涼
成件事都九唔搭八

佢話唔沖今晚都唔俾我入
盛情難卻,而家喺佢廁所
上星期 我行經sogo 門口 突然見到甩左鞋帶 咁我就單膝跪喺度綁鞋帶啦 突然前面有位短裙女士:「 你… 乜你咁大膽架 你起身先啦」 扶左我起身 。 依家準備同佢結婚了 但我都仲未知發生緊咩事
臭你又奶
關你龜頭事咩
竟然無叫你跪喺度?
只係唔比中出有咩好驚
又唔撚洗驚爸爸唔好唔要我
文筆欠佳,但有是咁的開頭略為加分
但想沖擊"臭你又瀨?" 潮文仍需努力
評分8/10
九唔搭八
0分
先達整moon
以為睇到尾會出舒拉寶娃
唔介意嘅話分享下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞