玩氣墊球玩到女朋友嬲咗我 你問我答

97 回覆
121 Like 278 Dislike
是咁的

尋晚同女朋友係海港城日山食完壽喜燒 飽到反胃

平時夜晚唔食連登妖物碳水嘅女朋友都食咗成碗飯

我哋行到落G/F 見到美國冒險樂園

女朋友話想去玩下郁下消化下 咁我哋就入咗去

雖然女朋友間中會講下粗口 但佢絕對係個有修養嘅女仔 受過高等教育 from decent family 真ABC type

點知一換完$100代幣 佢就好似上左身咁 變咗另一個人

“快撚啲啦!我要玩air hockey呀!屌你!”

佢一枝箭咁衝埋去氣墊球枱 入代幣

由於我運動細胞比較差 玩左幾場我都輸比佢

不過咁緊要 只要見到佢開心就得

但係佢不停喺度刺激我話 “Are you a fucking pussy?! 一球都擋唔到!” “You’re my little bitch!”

之後我開始捉到佢路 成功擋到幾下 但佢就越嚟越燥

仲爆晒粗 “屌你老母呀!你擋撚夠未呀?!”

我諗尋晚係我聽我女朋友講最多粗口嘅一晚

打打下 佢開始鬆懈 我就一野全力打個氣墊球入佢個窿到

果下係我第一個入球 我好興奮 我嗌到旁邊啲人都望晒過嚟

點知女朋友大大聲咁講 “仆你個街! 你夠膽就試吓再射入嚟! 你而家射入嚟 就以後都咪撚再射入嚟我度!!!”

說時遲 那時快 我已經係佢未準備好就射咗個氣墊球出去 仲要入埋

佢果下成個人呆左 我都呆左

之後女朋友靜晒 話有啲攰想翻屋企

咁我就拎埋淨低啲代幣 ​同佢行去停車場拎車 車佢番屋企

途中佢都冇出聲 咁我以為佢真係攰 不以為然

今朝WhatsApp 佢講早晨 佢1:37pm 先睇我message 仲冇覆

佢係咪嬲咗我?點算好
“仆你個街! 你夠膽就試吓再射入嚟! 你而家射入嚟 就以後都咪撚再射入嚟我度!!!”

幾好笑 7/10
俾第二個人射緊姐
我估都估唔到哩句嘢會係佢口中講出
樓豬射到入氣墊球窿 但以後都唔洗再射入你條女個窿
俾完分可唔可以教我點哄返女朋友
全車靜哂 司機開始減速
你塞個氣墊球落自己屎眼 同女朋友講 我以後十唔會射個球落你個窿啦 你俾我內射啦
唯有外射啦樓主
咩司機?

佢係冒險樂園講

你閱讀理解拎U?
貢能gay
等陣先 佢冇話唔俾口爆
咪扮有女啦
真心點解你啲連登仔次次都話我FF
同佢講:我比你射返啦
摷到佢潮吹噴水落我度?
細思極恐
男人點潮吹?
我女朋友係女人黎 講左幾多次
你女友唔你比射佢 搵左第二個男人射入去

仲流緊白泡 所以唔覆機
插到起白泡通常係因為條女唔夠濕

我女朋友就冇哩個情況

佢成日都好多水

屌到床單濕哂
有是咁的,100分
今次冇做愛情節,0分再扣你50分
我連以後仲有冇得做愛都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞