柬埔寨單野其實唔止台灣人 香港人都有好多

191 回覆
22 Like 449 Dislike

咁撚無知會出發既人
真係直接投胎好過
咁既智商 留係香港都唔會發到圍
所以真係唔想知咁撚on9既野
邊個話跑夠數就走到
咪copy個人資料個頁
依啲人再唔改,避得一次,未必第二次咁好彩。
不過係嘅,邊有咁容易鬧得醒!

比著係我識得嘅人,鬧極都唔醒的話,我真係會扯佢幾巴,扯醒佢。如果救到佢一命/大數目嘅身家,佢要同我絕交,我都願。
真係好彩你醒時,佢又遇上你依個咁醒,又肯提佢嘅朋友!
好多事情啲多可以證明,有時一個你覺得無咩可能有用嘅小保險,真係分分鐘救到自己同其他人!
https://lihkg.com/thread/3114189/
引述隔離post"聊天紀錄被導入電腦監控"<< 某大陸軟件?
咁啱出到求救post嘅全部都係IG
咦好似發現咗啲密嘢,唔能夠再講落去囉
關我地撚事咩 自己蠢有咩辦法
沒有騙不到的人,只有不適合的劇本

普通詐騙都要你攞錢出嚟先,仲難,但叫你去個旅行,行轉去東南亞,個困難程度點都底過叫你擺錢出嚟
上網見到好似話有d係旅行中途換鳩左個 導遊直接運d人去, 呢d點撚樣避,唔撚洗呃,擺明強姦
突然間變了都市傳說。

公司名又唔開,跟住要你去東南亞,屌你老母咪即係柬埔寨同緬甸

下次可能會update做亞洲地區主管,包括東南亞,咪一鳩樣

有得走都唔走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞