柬埔寨單野其實唔止台灣人 香港人都有好多

191 回覆
22 Like 449 Dislike
以我所知間間詐騙公司唔同
好啲既跑唔到數會體罰你 要你喺外面曬到仆街跑幾十個圈再打一鑊 之後再跑唔到數咪可能賣你去其他公司
仆街啲既咪好似新聞咁
同埋 柬埔寨算好 你比得起錢都有機會救到 緬甸嗰啲係你有錢都好大機會救唔到
另外 其實都好難救到 因為黑白兩道都已經問過晒
白嗰邊係唔會理你 就算想救都救唔到
黑嗰邊就算搭到柬埔寨/緬甸嗰邊啲黑 都講到明好難救到出黎
唔好撚阻住我發達
連登仔就唔低
好多無學歷得果皮幾
條女實有錢分啦
分分鐘呃唔少on9仔去
譯句柬埔寨語言
Send過去話下個月嘅偷走計劃如期進行
佢知咁多係咪因為佢就係賣人豬仔個啲嚟?
rubbish 0.5 post
你個fd有無send過定位俾你叫你救
港女比人輪有片未
認真答
三年前其實香港已經有,朋友當時唔信邪堅持要去
講極都唔聽,走前我copy左佢本護照,叫佢copy多一份跟身,唔好比人發現
結果之後失聯幾日,有日突然收到佢音訊話一到步就比人收手機同收passport
平時天不怕地不怕既佢驚撚到喊,最後好彩靠copy passport甩難返到香港

Copy passport 係我去旅行習慣做法,估唔到今次仲可以救我朋友一命
真係求唔好咁多天真嬌,唔好貪
我睇台灣個邊已經開始用其他藉口呃你過去
例如 包食宿黎聽講座 開會 等等
仲話首先會氹左你去東南亞先 等你落機再綁你去柬埔寨

睇左好耐 其實點解會比佢地用電話?
台灣個d都係用到電話溝通求救 有得po埋story
緬甸癲過柬埔寨我信呀,分分鐘落後過老柬添,緬甸感覺只係得挖翡翠哩個產業,睇過老緬挖翡翠既片,成班窮人衝入去個礦區到挖,加上而家政府限挖,令佢地冇飯開,多左人撈偏呱,咩都做得出
依啲人迷失本性!
色字頭上一把刀!

條囡差啲害死佢,佢咁難得可以有命,都仲想招惹佢。

比我係你,實大大聲鬧佢,鬧醒佢。做朋友為佢好,先要鬧醒佢!
老實講,有啲嘢,自己知自己事,自己知自己咩料!

個人肯面對現實,就唔會比騙徒有機可乘!
英國大使館咁撚照?
入左KK仲救唔救到
講多啲 當聽故仔
點樣copy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞