認真就算明日戰記係爛片都一定要睇

65 回覆
116 Like 69 Dislike
如果好似三國無雙咁 我唔會想入場睇囉
劇情大暴走
大陸上先,不了

幾十蚊一張飛都要諗?
幾十蚊睇下港產特技片同荷里活特技片有幾大差異,值得啊
咁就要睇?
1 港產就要支持?你產業失敗關我撚事,自己質素低要人盲課金?
2荷李活級特技唔評論,因為無睇
3 古天樂劉青雲張家輝,聽到呢3條友都想嘔,拍足成百套垃圾港產片,只要呢3條友同時出現兩件我都唔會想睇。

劇情就唔知,因為無睇,不過已經俾人屌到西咁,劇本一向都係最重要,無好劇本拍到識飛都無用
睇戲唔洗時間?使幾十蚊睇獨行月球唔好,一定值好多,韓漫原創改編,大卡士
2022年6月20日,公布了由古天樂的天下一集團、紫荊集團以及麗新集團合作的新電影《天梯》

紫荊文化集團有限公司(英語:Bauhinia Culture Holdings Limited),是香港的一家主要從事新聞出版、影視、文藝等業務的中華人民共和國中央文化企業。屬於中華人民共和國財政部代表國務院履行出資人職責的「國有重要骨幹企業」(相當於副部級)。

紫荊文化集團採取深圳、香港雙總部管理模式,重點發展影視產業、傳媒資訊、出版發行、文旅演藝、金融投資等五大業務板塊,旗下擁有中國對外文化集團有限公司、中國基金報社、聯合出版(集團)有限公司、紫荊雜誌社、銀都機構有限公司、香港聯藝機構有限公司等直屬企業,是鳳凰衛視的第一大股東[1]。紫荊文化集團將與中旅集團、招商局集團、華潤集團並稱為香港四大央企[2][3]。

麗新集團(英文:Lai Sun Group)是香港一家綜合企業集團,由已故製衣及地產商人林百欣及其家族於1947年創辦。早年為成衣製造商,1972年在當時的香港證券交易所上市。麗新集團現任董事會主席為林建岳。

电影《明日战记》由深圳电影制片厂有限公司、天下一电影制作有限公司、寰亚电影制作有限公司、爱奇艺影业(北京)有限公司、北京万合天宜影视文化有限公司、天津猫眼微影文化传媒有限公司、宏寰文化传播有限公司、上海华人影业有限公司出品,北京古天影视制作有限公司、深圳广电影视股份有限公司、北京艺乐传媒文化有限公司联合出品,目前正在全国热映中。
全部支那公司 不了
邊日香港重光後由頭嚟過都得,而家由得佢死
放心,唔會
正路劇情
只係鋪排好少
好多資訊都skip左
會爛得過Transformers?
等neflix上,睇trailer都唔想入戲院睇,古仔拍返地道港產片咪算
無錯,關錢咩事,問題係值唔值,你要喊哂口咁不如反省下點解咁唔收得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞