有冇人去睇過和順堂啲中醫?得唔得?

37 回覆
0 Like 1 Dislike
諗住同老婆睇症,主要係月經過長,大約十日先完

唔知有冇巴絲打睇過和順堂,同覺得有冇用?thanks
都關你撞到邊個醫生事 不過我係貪佢幫我煲埋唔洗煩
睇過太古有個婦科好好
食過佢啲藥有冇效? 啱啱睇咗,個醫師話要食3-6個月,經前6日藥,經後6日藥,話氣血好虛,啲藥調髀胃同肝生血。

始終食咁耐藥,諗緊好無睇多間睇下係咪都係同一個情況
睇過女醫師幾好
睇過冇咩用
好似女醫師多過男醫師
我就係見佢網上嘅評價麻麻,定係好似上面巴打咁講,要撞睇下邊個醫師?
如果調經食3-6個月真係差唔多 唔算好耐
有睇過和順堂,不過好唔好要睇醫師架啫,唔關間野好唔好事,間野啲藥都幾貴。

反而會推介你去睇公營果啲中醫診所,藥又平啲醫師又專業,即日卜有得睇,係去到要等耐啲啫。
全部中醫都係騙子,此po已完
之前睇和順堂5日藥都8舊水(唔同藥材會唔同價錢),咁睇睇到窮去公營機構睇啦,你住邊區呀?
調經要食幾個月好正常呀,仲要食完一排返去睇下食成點,之前一開開咗一個月藥比我
如果work嘅又無所謂呀,最怕食完都係咁
咁真係要搵搵同試試佢
我哋住荃灣呀,巴打推介邊間公營機構?
好難講呀,每個人身體唔同,我果陣15 16歲食過一兩個月唔多work,最後反而係食vitamin complex斷咗尾但每個人唔同,唔一定無用或者有用
咁你食完覺得有冇幫助?
你唔去試永遠都唔會知
https://www.yanchai.org.hk/services/medical-services/chinese-medicine/YCH-CMC-TW

打去卜同佢講要睇婦科專科,同普通科收費會唔一樣,呢啲中醫院會推介擅長果樣症既醫師比你
會試呀,已經拎咗幾日藥
不過你太太月經過長都最好同時睇埋西醫,10日真係好長,照一照入面有無瘤或者其他問題,如果確認無其他機體上既病只係體質問題就先去調理啦
唔好幻想食一次就會有效,唔係仙丹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞