急!!UST engine with AI 定係 HKU fintech?

30 回覆
13 Like 52 Dislike
聽落你都似想有啲作為 咁就要微chur 睇你讀書能力如何
有個friend中學學霸黎 入左hku fintech咁宜家就都幾輕鬆
不過都識人係luk入去 本身唔係聰明 成日都要閉關讀書 尤其是啲math

不過hku反而你啲CC個啲要小心搞掂 唔好因為CC爛grade記得take佛學不過呢啲到時先講啦

無朋友係ust無野好講
thank you 巴🙏🏻🙏🏻fintech 係唔係要讀好多數係咁計數?
利申唔係自己讀緊所以未必準 你再research下先
不過由我所見有statistics permutation probability 個啲啦 discreet math (唔好問我乜黎 小弟文科人 )同埋少少algebra咁 不過你想有錢途都會掂下coding 咁就都要有啲數學頭腦架啦
巴打咩背景先?
一定係hku
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞