[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (123) MHW世界第一

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
宜家都要個個skip
巴打其實講得冇錯rise喺呢個位係做都冇咁方便 唔知啲人起哂鋼做咩
我自己玩個組合係主力彈種/近戰(上)+弓(右)+stickers(左)+動作(下)
基本上你玩屬性彈+近戰係一定唔夠位
我冇理解錯嘅話 你都係想每次一轉道具 default 就係而加要用嘅setting? 所以而加得四個組合 用起上嚟唔太方便
主要係唔想下下入場撳一下轉組合
而家巧擊3送迴性3
求其叮都加30攻
咁我都想知仲有無漏的
我唔係全武器玩家麻
集思廣益姐

Old news 咗未
講下你既玩近戰彈+近戰點唔夠位法
逐格講黎聽下你放乜
World先多抄裝撚
就係因為我唔會實戰打齊咁多種彈
所以第一輪盤的第一格先係咁重要

我基本上係每套套裝只會打一種主力彈
跟一個道具袋組合
我想實現的就係每一次我拉道具袋的時候
第一個輪盤的12點鐘方位係我打的果個道具袋的主力彈合成

但實際上rise因為輪盤組合得4個
所以你拉道具袋只可以係4個輪盤組合入面揀
你拉唔到超過5種道具袋輪盤組合

所以先叫實現唔到我想要的效果
代替方案就係你用輪盤二做彈系合成
每一次你實戰要合彈
都要換成輪盤二去做彈合成

因為我想要的野係冰源係做到
但係rise到做唔到
所以我想話係退步
巴打其實講得冇錯rise喺呢個位係做都冇咁方便 唔知啲人起哂鋼做咩
我自己玩個組合係主力彈種/近戰(上)+弓(右)+stickers(左)+動作(下)
基本上你玩屬性彈+近戰係一定唔夠位
我冇理解錯嘅話 你都係想每次一轉道具 default 就係而加要用嘅setting? 所以而加得四個組合 用起上嚟唔太方便
主要係唔想下下入場撳一下轉組合
講下你既玩屬性彈+近戰點唔夠位法
逐格講黎聽下你放乜
希望下集主機組
唔使再咁多罵戰
cut蟲技 cut gp 冇天眼通 唔刷護石改刷珠
是但一樣都夠嘈多一百幾十個post
World 出果陣有冇人屌冇哂狩技 冇二名超特?
係今代特別多人走出來話R不如W ..

仆街寫錯
就算傀異探究任務出咗ex5,普通傀異任務係咪都未有ex5?
world未有幻化果時直頭成街複製人
麒麟外觀有冇機會返黎
81先有

醒唔起World得刷珠先做到個個著同一套校服添
弓玩家想問巧擊係咪必用?
以前手殘唔敢玩伏魔裝
琴晚屎忽痕砌左套伏魔血氣輕弩裝試下水溫
依家回不去了
完美配合身躲
頭兩日我砌左呢套擺上黎俾條太刀撚話我唔好搞咁撚多野
而家等緊個配裝器更新
你唔好搞咁撚多嘢啦
你個名..
鍊定月迅手同腳唔upgrade窿位基本上砌唔到弓裝
想試下玩弓
畜力墊步食唔食到
其實都睇打法
擴散箭夠埋身用落個上限高唔少 貫通箭就好少埋身叮到
可能我比較麻煩啲 每個輪盤都加動作+貼圖 基本上得8個位 4個輪盤 每個都係得兩個戰鬥用淨係彈種都 散3貫2貫屬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞