[國際巨商]港人美服討論區 前方無能

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
會唔會有巴打幫手升下兵 想過下隱

不過唔係我 入rc啦

不過唔係我 入rc啦

死mk 有女就退巨 當我地係咩

不過唔係我 入rc啦

有女就退巨

不過唔係我 入rc啦

有女就退巨

有女就退巨

不過唔係我 入rc啦

有女就退巨

有女就退巨

想再問下如果轉舜2應該咩配點,係咪目標上舜3再上180就可以有冰牆玩
想再問下如果轉舜2應該咩配點,係咪目標上舜3再上180就可以有冰牆玩

你可以收一隻200MP囡,買齊網先轉,咁就唔使180都有冰封

你可以收一隻200MP囡,買齊網先轉,咁就唔使180都有冰封

明哂,唔該巴打
點算 走堂走上癮
走左兩個lecture
推爆佢
樓豬諗好標題未
有無巴打放200LV MP女
想請教下巴打們 國家貢獻度係唔係最好拎去換火牛甲製造書? 定係拎去換4件鳳甲?
點算 走堂走上癮
走左兩個lecture
推爆佢

想請教下巴打們 國家貢獻度係唔係最好拎去換火牛甲製造書? 定係拎去換4件鳳甲?

換封碎放會好D
樓豬諗好標題未

無啊 好難諗
點算 走堂走上癮
走左兩個lecture
推爆佢

我由新界西返新界東 每日9點堂都係咁返
點算 走堂走上癮
走左兩個lecture
推爆佢

我由新界西返新界東 每日9點堂都係咁返

180/200符係咪好少人放
想問3個問題

1.有無人開全螢幕果陣,會成日無啦啦彈出桌面,明明我無開其他野佢都自己彈出去

2.唔知點解我去擺檔果陣,唔比我打價錢,仲要個trade會自動轉做reject

3.我想問升左舜2舜3之後,係咪要150符加解封符先可以有封冰牆

1. 用開視窗化 全螢光好唔方便

2. 你係市街擺攤?夠20 信就可以係市街入面右click 自己Stand 開檔,依家Auction 入面無得擺攤

3. 舜2 都要用解封先可以開冰牆,舜3 用冰牆技建議用180/200符,屬性同價錢都比150 專用符抵

姐係舜2舜3都係要解封符再加180/200符先用到冰牆

150專符/180/200符都得 再上解封
但唔建議用150符,因為又貴又難沖 仲要禁易

咁姐係都要吸到上180先有冰牆用

可以先裝後轉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞